fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

Winnen: Grid deken van Modern Burlap

De winactie van vandaag is ook zo leuk…. Ik ben sowieso een groot Modern Burlap fan en de XL hydrofiele doeken met dots en kruisjes worden hier intensief gebruikt in het bedje van mister funky face! Sinds kort is de mooi matchende grid deken ook in zijn bedje te vinden en snurkt meneer (nou ja…. als hij überhaupt slaapt) geheel in monochrome stijl! Een prachtige zachte deken van mooie kwaliteit die heerlijk warm is in het kinderbedje of voor een luie zondag op de bank. Deze deken mag gezien worden en hij is ook nog contrasterend! De ene kant heeft als basiskleur zwart met een wit grid patroon en de andere kant is wit met een zwarte grid. Net hoe je pet staat dus! Hij is lekker groot van formaat, namelijk 130 cm bij 150 cm en is van 100% acryl.

Wie wil deze nu niet winnen? De toffe webshop Gras onder je voeten stelt deze mooie prijs beschikbaar, waar we super trots op zijn! Hoe doe je mee?

  1. Like de Facebook pagina’s van Gras onder je voeten en Oh yeah baby.
  2. Heb je Instagram? Volg dan Gras onder je voeten en Oh yeah baby voor een extra winkans!
  3. Like het bericht van deze winactie op Facebook en/of Instagram.
  4. Als je meedoet op Instagram, deel dan de foto van deze winactie met de hashtag #gridfromgras
  5. Laat ons weten in een reactie op de blog, Facebook of Instagram wat jouw favoriete moment is om deze deken voor te gebruiken. We zijn benieuwd!

Heel veel succes allemaal! Morgen maken we de winnaar bekend dus vergeet niet om mee te doen. Go grid!
We hebben een winnaar!! Susan Pouwels gefeliciteerd met je prijs! Mail mij even je gegevens, dan komt de heerlijke deken zo snel mogelijk naar je toe! claudia@ohyeahbaby.nl

090cfc27ea4f8a7eb44f1b258741b048