fbpx
Menu
Ervaringen & Tips / Mama zijn / Voor mama

Winnen: 3 x fabulous mama&family

Jullie weten vast allemaal wel dat ik ook blogs schrijf voor de site van fabulous mama. Dat vind ik super leuk om te doen en ik ben er trots op dat ik hieraan mee mag werken.

Misschien hebben jullie in de media al voorbij zien komen dat het blad een kleine shift gemaakt heeft. Waar voorheen altijd de moeder centraal stond is dat nu de moeder en haar gezin. Dit zie je terug op de cover, maar ook in extra nieuwe items in het blad! Er is nu onder andere een eigen kidskatern, waarvan kinderen van het covergezin de gasthoofdredacteuren zijn! Van fabulous mama naar fabulous mama&family dus! Ben jij benieuwd naar de vernieuwde versie van mama&family? Dan heb je geluk!

Wij mogen van de redactie namelijk drie abonnementen van 4 nummers fabulous mama&family weggeven! Heerlijk voor die schaarse momentjes voor jezelf als de kids op bed liggen… Hoe maak je kans?

  1. Like mama&family en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten welke moeder en haar gezin je graag een keer op de cover voorbij zou willen zien komen en waarom.

Morgen maken we de drie winnaars bekend, dus grijp je kans! Good luck ladies!

De drie winnaars zijn bekend! Bedankt voor al jullie leuke input! Gefeliciteerd Floor van Doorn, Anne Zondag en José en Constant van Engelen Bernhardt! Willen jullie mij even mailen en jullie adres, telefoonnummer en e-mailadres doorgeven? Dan gaan we de abonnementen zo snel mogelijk regelen! claudia@ohyeahbaby.nl

fabulous-mama-&-family-cover