fbpx
Menu
Schoenen / Style

Win een paar L’enfant babyshoes naar keuze!

Eerder deze week liet ik jullie kennis maken met L’enfant babyshoes. Funky design, in verschillende kleuren leer verkrijgbaar en handgemaakt! Ben jij er gek op om je kleintje leuk aan te kleden en de mooiste of stoerste combinaties te maken? Dan moet je echt even verder lezen…

Model ‘Oh yeah baby!’
Jullie hebben eerder deze week wellicht al gelezen dat je ook de naam van je baby op de schoentjes kunt laten drukken. Erg bijzonder en leuks als persoonlijk kado! L’enfant babyshoes heeft zelfs een schoentje ontworpen op basis van mijn input! Uiteraard voel ik mij enorm vereerd! Zie hier het mooie resultaat:

oh-yeah-baby-shoes

Who’s in it to win it?
We hebben weer een onwijs toffe winactie voor jullie. Regina van L’enfant babyshoes gaat een paar handgemaakte schoentjes weggeven aan één van jullie! Dat is natuurlijk helemaal te gek! Om het nog mooier te maken, mag je zelf kiezen welke schoentjes je graag zou willen hebben. Ga dus eerst naar even struinen in de collectie van je kleintje om te zien welk paar schoentjes perfect bij de stijl van jouw (toekomstige) baby past!

Hoe maak je kans:

  1. Volg L’enfant babyshoes en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie op Facebook.
  3. Ga lekker struinen in de shop en laat ons weten in een bericht op de blog of op Facebook welk paar schoentjes je graag zou willen winnen.

Let even goed op of je kleintje nog in deze babymaten past. Meer info kun je hierover vinden op de L’enfant website. Wacht niet te lang met meedoen, want op zondag 24 april maken we de gelukkige winnaar bekend! Succes allemaal! De winnaar is…. Amanda Dorresteijn! Gefeliciteerd met je prijs! Mail je mij je gegevens door? claudia@ohyeahbaby.nl

l'enfant-babyschoentjes