fbpx
Menu
Educatief / Kind zijn

Win de Osmo Starter kit! Educatief & interactief!

Hebben jullie eerder deze week mijn blog gezien over Osmo, waar ik zo enthousiast over was? Waarbij kinderen vanaf 5 jaar spelenderwijs belangrijke vaardigheden en inzichten kunnen ontwikkelen? Let dan goed op!

Spelenderwijs leren

Spelen is natuurlijk het leukste wat er is en als je er ook nog wat van opsteekt, dan is dat mooi meegenomen. Deze spellen zijn speciaal opgezet om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren op verschillende vlakken. Het mooie aan Osmo is dat de aantrekkingskracht van een spel op de Ipad gecombineerd wordt met offline handelingen die met elkaar communiceren. Je trekt een lijn op een vel papier wat voor de Ipad ligt en dit zie je op je scherm verschijnen. Sterker nog, jouw lijn maakt deel uit van het spel! De perfecte combinatie van online en offline!

Osmo Starters kit

De Osmo Starters kit is een zeer uitgebreide set, waarmee je alle kanten op kunt. Naast de basis standaard en lezer kun je hier 4 spellen mee spelen.

  • Tangram: puzzelen waarbij het ruimtelijk inzicht wordt gestimuleerd
  • Newton: probleemoplossend denken in spelvorm
  • Masterpiece: creatief tekenprogramma
  • Words: spelenderwijs de woordenschat vergroten en leren spellen

osmo starter kit

Educatief en interactief

Als kinderen dan graag achter een scherm zitten, dan is Osmo schermtijd niet iets waar je je niet schuldig over hoeft te voelen. Het wordt wereldwijd op 15.000 scholen ingezet als onderdeel van het lesmateriaal, dus het is educatief en interactief. The best of both worlds!

Winnen: Osmo Starter kit

De Osmo Starter kit kost normaal €89,00, maar ik heb goed nieuws voor je… Deze week maak je kans om een set te winnen via Oh yeah baby! Hoe cool is dat!? Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Volg Oh yeah baby op Facebook (Instagram mag ook).
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Wat zou jij een leuk educatief spel vinden als aanvulling op het huidige assortiment? Laat ons dit weten in een reactie op Facebook of hier op de blog!

We zijn heel erg benieuwd naar jullie creatieve ideeën! Wacht niet te lang met meedoen, want we gaan de winnaar op ….. bekend maken! Heel veel succes allemaal! We hebben een winnaar en dat is Esmee van Loon! Gefeliciteerd met je prijs! Mail ons even je adres, dan sturen we je prijs zsm naar je toe.

osmo-starter-kit-boxes