fbpx
Menu

Als je op zoek bent naar zoetsappige printjes met strikjes en beertjes in zachte babykleuren, dan ben je bij NUNUNU aan het verkeerde adres (bij Oh yeah baby ook trouwens…)! Hou je daarentegen van strakke, cleane designs in mooie basic kleuren met de stoerste kick ass prints? Lees dan vooral verder!

Iris Adler en Tali Milchberg startte NUNUNU vanuit hun creative fashion achtergrond en hun zoektocht naar een alternatief voor al het drukke en hysterische design wat baby- en kinderkleding vaak kan hebben. Beide zijn moeder van jonge kinderen en ze weten als geen ander dat het soms lastig kan zijn om je kindje comfortabel te kleden en ze toch uniek en speciaal eruit te laten zien. Zie hier het resultaat! Clean en minimalistisch design in kwalitatief hoogwaardige stoffen. Stoere urban prints, gecombineerd met hier en daar een vintage wassing, geeft de collectie een eigen persoonlijke look. Door het strakke kleurenpallet met als basiskleuren wit, zwart en grijs en de pop kleuren olive, red flame en hier en daar wat denim zijn de styles onderling gemakkelijk te combineren.

Persoonlijk vind ik dit een hele stoere collectie! Zelfs de basics als bijvoorbeeld een sweatpant zijn bijzonder, doordat de naden net even anders lopen en daardoor de pasvorm een stuk stoerder is. Er is veel aandacht aan besteed en dat zie je terug!

NUNUNU SS15

Mijn favoriete items van deze collectie zijn allemaal verkrijgbaar bij Orange Mayonnaise!

1. Pinguïn shirt – €42,50

2. 360 Dress – €52,50

3. Kimono playsuit – €52,50

4. Baggy pants sweat grey – €52,50

5. Tank top overall – €50,00

6. Terry jeans shorts – €47,50

7. Sarwal skirt – €45,00

8. Tee olive cross – €42,50

NUNUNU-favorieten