fbpx
Menu
Kleding / Organic - Eco / Style

Little Rookies: puur, groen en speels!

‘Play is the highest form of research’, werd gezegd door Albert Einstein. Dit is zeker van toepassing op het Nederlandse kindermode merk Little Rookies!

little rookies

Spelen en ontdekken

Klimmen, ontdekken, klauteren, voelen, rennen, fantaseren, proeven, alles met vallen en opstaan! Het mooiste van een mensenleven is het proces waarin we nieuwe dingen leren. Zeg nu zelf: dit blijft toch je leven lang doorgaan? Bij mij wel in ieder geval! Bij kinderen staat dit natuurlijk centraal en is dit het grootste deel waar hun leven om draait.

little rookies

Little Rookies – het verschil

Het Nederlandse kindermode merk Little Rookies heeft dit als uitgangspunt genomen voor hun frisse collectie! Naast het spelen en ontdekken willen ze een verschil maken. Ze hebben bewust gekozen voor natuurlijke materialen, om de kleding op deze manier net zo puur te houden als kinderen zelf. De ontdekkingstocht van kinderen moet zo veilig mogelijk zijn, dus worden er in de collectie ook geen schadelijke stoffen gebruikt. De collectie is op een eerlijke en vriendelijke manier geproduceerd, waardoor de mensen die de kledingstukken gemaakt hebben ook een eerlijk loon verdienen en onder veilige omstandigheden kunnen werken.

little rookies

De collectie

De collectie bestaat uit frisse kleurencombinaties van comfortabele stoffen. De kinderen moeten natuurlijk wel lekker erin kunnen spelen, dus de pasvorm en het design is erg belangrijk. De combinatie van zachte en frisse kleuren is een mooi geheel. Denk aan fris mint, zacht peach, roest bruin, donker paars en honing geel. T-shirts, long sleeves en sweaters, een jumpsuit, baggy pant en mooie deken. Een te gekke collectie met verrassende kleuren en goed in balans!

little rookies

Kopen en details

Ze zijn ongeveer een jaar geleden gestart met een unisex collectie van de geboorte tot de leeftijd van 6 jaar oud. De collectie is verkrijgbaar in de eigen webshop en je betaald €37,00 voor een t-shirt tot €64,00 voor een jumpsuit. Een mooi merk waar Nederland trots op mag zijn!

Little rookies