fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Spherovelo Juno: voor gadget-geeks en design-freaks!

Dit compleet design-verantwoorde loopfietsje ben ik al vaker tegengekomen en hij blijft steeds in mijn hoofd hangen…. Hij is zo mooi!! Geen wonder dat de Spherovelo Juno al diverse awards gewonnen heeft voor ‘best product design’ en ‘best toy’.

Dit item stimuleert de grove motoriek al vanaf 7 maanden, waarbij de kleine zijwieltjes gebruikt worden en vanaf één jaar de fijne motoriek zonder zijwieltjes. Eerst doen alleen de voetjes het werk en daarna gaat het ook om de balans en het evenwicht. Door deze mooie combi is de Juno geschikt vanaf 7 maanden (met hulp van de ouders) tot en met ongeveer 2 jaar oud. De twee grote bollen hebben een grote diameter met een laag zwaartepunt voor extra stabiliteit. Door de bollen is het ook onmogelijk om om te vallen en de achterste bol is losstaand, zodat het gemakkelijk is om bochten te maken en snel om te draaien. De Juno is geschikt voor binnen en buiten op  en de rubberen bollen laten geen strepen achter. Zie je de kleine al gaan? Ik ben groot voorstander van de ‘afmat-tactiek’ en de Juno zou daar mooi aan bijdragen! De prijzen verschillen nogal online, maar ik heb de goedkoopste site gevonden: Speelgoed in de Ton! Zijn ze niet te gek?

Spherovelo Juno – verkrijgbaar in wit, blauw, rood, groen en een limited edition wit/rood – €79,90 en €84,90 voor de limited edition

spherovelo juno