fbpx
Menu
Binkies & Bella's / Style

Meegroei styles van Noddles!

Groeien jullie kindjes ook zo hard? De mijne niet eigenlijk, maar dat hoor ik andere moeders altijd zeggen. Mijn Otis is gewoon een kleintje en draagt nu met 15 maanden net maat 80. Hij draagt een maat ook heeeeel lang, dat schijnt een uitzondering te zijn :-). In ieder geval heeft het Nederlandse merk Noddles nu iets handigs bedacht: Meegroeistyles! Huh, wat? Ja, je leest het goed. Dit zijn broekjes die twee maten meegaan! Door de heerlijk zachte elastische band in de taille en boorden onderaan de broekspijpjes kan jou kleintje dit broekje extra lang aan! Hoe handig is dat voor de kindjes die alleen Pokon lijken te drinken?!

Voordat Noddles ontstond werkte Karin achter de schermen bij tv en zat Nienke in de ICT. Wel heeft Nienke een studie in de richting van maatkleding gevolgd, dus de interesse was er zeker al! Tijdens de zwangerschap van hun nu 18 maanden oude zoontje Tobias begon Nienke weer zelf kleding en accessoires te maken en toen iedereen daar zo enthousiast op reageerde, konden ze niets anders doen dan het roer omgooien en samen vol voor Noddles gaan! Ken je de uitdrukking: use your noddle? Dit betekent ‘denk na!’ en past perfect bij de combinatie van een goede pasvorm, comfort plus je koppie gebruiken. Ieder product wordt gemaakt in hun eigen atelier in Amsterdam, dus er is veel zorg aan besteed. De collectie is gemaakt voor kleintjes van 0-3 jaar en bestaat uit stoere, comfortabele en kleurrijke styles. Welke print is jou favoriet?

Noddles-meegroei-broekjes-collage

Disclaimer: deze blogpost is met liefde gemaakt vanuit een samenwerking met Noddles, wat betekent dat ik hierdoor mijn kind biologisch voedsel kan voorschotelen (wat hij vervolgens toch niet opeet).