fbpx
Menu
Boeken / Kind zijn

Verhalen in het donker met deze verhaaltjes zaklamp!

Je kunt verhalen lezen in een boek, luisteren op een koptelefoon, kijken op de televisie of beleven tijdens een theatervoorstelling. Ook kun je verhalen projecteren op de muur of het plafond met deze verhaaltjes zaklamp!

Zaklamp fascinatie

Waar komt toch de fascinatie bij kinderen voor zaklampen vandaan? Zou het het knopje zijn wat ingedrukt moet worden? Of het feit dat ze zelf iets sturen (het licht op de muur)? Eerlijk gezegd heb ik geen idee, maar ik weet wel dat mijn mini-me exemplaar zaklampen maar wat interessant vind!

Verhaaltje voor het slapen gaan

Bij ons is het verhaaltje voor het slapen gaan een routine. Een routine die steeds weer veranderd, gelukkig! Ik zeg gelukkig, want ik heb geloof ik een half jaar lang, iedere avond naast Otis zijn bed alle drie de varianten van zijn favoriete boekje moeten voorlezen. Geloof mij, na een paar weken krijg je dus echt genoeg van dat Rupsje Nooitgenoeg! Ik vind het wel echt een super leuk en mooi vormgegeven boekje, dus daar had Otis geluk mee ;-). Alles voor je kind, toch?

Verhaaltjes zaklamp

Deze zaklamp vertelt zijn eigen verhaal, door verschillende schijven op het uiteinde van de zaklamp te klikken. Ieder verhaal heeft acht plaatjes, dus je kleintje kan er nog van alles bij verzinnen. Dat is natuurlijk extra leuk, want dit stimuleert de fantasie! Denk je dat jouw verhalen verteller hiermee wel even zoet is, in de donkere tent die hij daarvoor gebouwd heeft? Of ’s avonds in bed, na het boekje en voordat hij of zij gaat slapen?

Moulin Roty

Het merk wat deze verhaaltjes zaklamp op de markt heeft gebracht is Moulin Roty. Dit Franse merk maakt mooi vormgegeven speelgoed, inclusief deze verhaaltjes zaklamp én een re-make van de oldskool view master…

Ik vind het een super leuk concept en variatie op de view-master van vroeger! Kennen jullie die nog? Dat was fantastisch en ik denk dat ik daarom dit product zo leuk vind. Lekker nostalgisch, maar toch in een nieuw jasje!

Verhalen zaklamp – Ilovespeelgoed – €12,95
View Master – Villa Hoera – €19,95