fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn / Kraamkado

Originele houten trekfiguren voor de kleinsten!

Houten trekfiguren zijn toch een beetje iconisch. Een soort authentiek stuk speelgoed, wat ieder kleintje in zijn (vaak uitgebreide) collectie moet hebben. Net zoiets als stapel blokken, een puzzel, goede krijtjes en een knuffel. De meeste kindjes hebben dit wel om zich heen.

Houten trekfiguren

Houten trekfiguren zijn super leuk, want zittend kunnen ze hiermee al in de weer. Heen en weer rollen, de verschillende vormen voelen en er uiteraard overheen kwijlen en op knagen. Dat hoort er nu eenmaal bij toch? Naast de standaard dieren op wielen en met een touw eraan (die overigens ook erg leuk zijn), kwam ik deze drie te gekke opties tegen met ieder een leuke extra twist…

Design van Vilac

Het Franse team van Vilac weet wel wat mooi en aantrekkelijk voor kinderen is! Naast de standaard houten trekfiguren, hebben ze er nu ook een aantal die iets bijzonders hebben. Ik vind ze heel erg leuk, om te beginnen bij het design. Mooie ronde vormen, vrolijke dieren met leuke snoetjes en gezellige kleuren zorgen ervoor dat deze rollende vrienden echte baby-magnets zijn!

Houten trekfiguur trein locomotief

Het trein locomotief wordt bestuurd door een stoere tijger met een blauwe conducteurspet op. Aan het uiteinde van het trektouw zit een houten fluitje, waardoor je kleine iedereen kan waarschuwen dat hij of zij eraan komt met de locomotief! Leuk om de tijger een handje te mogen helpen natuurlijk en ook al wordt jij niet vrolijk van speelgoed met herrie, het schijnt goed te zijn voor de ontwikkeling van kinderen ;-).

Het puzzel wagonnetje

Het wagonnetje in deze serie is ook erg leuk, want hierin zitten maar liefst drie passagiers! De conducteur zit natuurlijk voorin en hij heeft zijn twee beren vrienden meegenomen. Deze drie poppetjes kun je uit het wagonnetje halen en hebben ieder hun eigen vorm die in het wagonnetje past. Zo zijn de passagiers tegelijkertijd een puzzel en leert je kleintje de verschillende vormen uit elkaar te houden.

Trekfiguur astronaut

Heb je een kleine dare-devil in huis? Dan is de astronaut misschien geschikt. Dit meneertje zit heerlijk in zijn raket en wordt rondgereden door jouw mini-me. Druk je op zijn helm? Dan toetert hij om te laten weten dat iedereen aan de kant moet gaan. Toet toeettt!!

Al deze houten trekfiguren hebben een rubberen band om de wielen, zodat deze niet krast op je vloer. Aan het trektouw zit een veiligheidsopening, zodat je je geen zorgen hoeft te maken als ze gekke dingen met het touw gaan uitspoken. Veiligheid voor alles uiteraard!

Deze trekfiguren zijn extra origineel en super leuk om kado te doen! Je koopt ze bij de Nederlandse webshop PSikhouvanjou vanaf €28,95.