fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Retro bureau set van toen met een kleurtje van nu

Ken je ze nog? Die vintage schoolbankjes met matching stoeltjes? Die zijn natuurlijk super leuk, maar Les Gambettes heeft deze retro bureau set een nieuwe look gegeven, door het design te behouden en de kleuren een update te geven naar nu! De perfecte combinatie als je het mij vraagt!

Les Gambettes
Twee vriendinnen, die elkaar eind jaren ’90 op school leerde kennen kwamen allebei in de mode terecht. Ze werden behoorlijk treurig van het deprimerende en grauwe meubilair wat ze daar tegenkwamen en Les Gambettes was geboren! Ambachtslieden maken de stoeltjes van beukenhout uit duurzaam bebouwde bossen. Het frame is van staal en het hout is gelamineerd. Stevig, praktisch en duurzaam dus!

Details
De sets zijn in verschillende maten verkrijgbaar, maar ik laat jullie de kindervariant zien uiteraard. Qua stoelen kun je kiezen tussen de Suzie en Little Suzie. Suzie heeft een zithoogte van 44,5 cm, waar dit bij Little Suzie 31 cm is, ongeveer vanaf 3 jaar afhankelijk van de lengte van je kindje. Er zijn ook krukjes beschikbaar en natuurlijk de bureau’s, die perfect matchen bij de stoeltjes! Deze sets zijn zo leuk, dat ze ook prachtig zouden staan in de woonkamer. De meubels zijn in Nederland onder andere online verkrijgbaar bij Little Fashion Addict vanaf €79,95 voor een kleine kinderstoel. Bij De Kleine Zebra zijn er ook limited editions met print verkrijgbaar. Zie je ze al zitten?

retro-bureau-set