fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Top 5 design stapelbedden

Op dit moment zit ik met één peuter niet in de stapelbedden fase. Ook al zou daar op een dag nog een kindje bijkomen, dan zou ik waarschijnlijk gaan verhuizen. Niet omdat ik een luxepaardje ben, maar omdat er gewoon geen stapelbed in Otis kamer past.

Stapelbedden liefde

Stapelbedden vind ik fantastisch!  Lang leve mijn enig kind syndroom, waarbij ik gratis het over-geromantiseerde beeld van een groot gezin heb meegekregen. Nog steeds kan ik die droom nog niet helemaal loslaten, dus wie weet heb ik op een dag zelf ook nog wat aan deze blog ;-).

Het lijkt mij zo gezellig om als broers of zussen samen op een kamer te liggen! Degene met deze real-life ervaring kunnen mij wel schieten nu. Ik geloof echt wel dat het niet altijd feest is en dat er regelmatig ruzie is. Blame it on het enig kind syndroom, dat dit mij nog steeds waardevoller lijkt ten opzichte van enig kind zijn.

Top 5 design stapelbedden

Ik vond voor jullie prachtige, te gekke, design stapelbedden, die ik graag op een dag zou willen kopen voor mijn roedel kinderen. Uuuhhh, of na laten maken door opa, afhankelijk van het design prijskaartje wat daaraan hangt natuurlijk. Inspiratie is ook belangrijk toch? Here we go!

1. Rafa Kids F Bunk bed – €1495

Wat een beauty is dit van het merk Rafa Kids. Alles van dit merk is prachtig en zo ook het stapelbed. Mooie materialen, ronde vormen, een strak design en een hoge kwaliteit. Liefde op het eerste gezicht.

rafa-kids-stapelbed-oh-yeah-baby

2. Wooods stapelbed Julien – €499

Nog zo’n mooi design van stevig hout! Iets rechtere lijnen en de schuine kant met de trap maakt dit bed voor mij een design wat eruit springt! Daarnaast is de prijs ook te overzien :-). Win-win dus!

wooods stapelbed oh yeah baby

3. Mathy by Bols treinwagon stapelbed – €1399

Voor de treinliefhebbers is dit natuurlijk een dream come true… Slapen in je eigen treinwagon, waarin je natuurlijk overdag de mooiste avonturen beleeft en ’s nachts de mooiste dromen droomt. Laat je fantasie de vrije loop! Verkrijgbaar in 24 kleuren en met handige opbergvakjes en plankjes.

treinwagon stapelbedden oh yeah baby

4. Thomas Durner stapelbed – vanaf €1980

Deze vader van twee kinderen die een kamer delen was op zoek naar een mooi en kwalitatief stapelbed, bestaand uit twee losse mooie onderdelen. Zo zouden beide kinderen ieder hun eigen bed kunnen meenemen op het moment dat ze wel beide een eigen kamer zouden krijgen in de toekomst. Wat een plaatje!

stapelbed-thomas-durner-oh-yeah-baby

thomas durner stapelbed design oh yeah baby

5. Halfhoogslaper van Nieuw Amsterdams Ontwerp – €990

Dit mooie ontwerp is net zo praktisch als het vorige, omdat je het ook als twee losse bedden kunt gebruiken én als stapelbed! Door de toffe gaten kun je omhoog klimmen en het ziet er te gek uit.

design-stapelbed-nieuw-amsterdams-ontwerp-oh-yeah-baby

Als er nog stapelbedden zijn waarvan jij denkt: Jeetje Clau, dat deze er nu niet tussen staat!, laat het mij vooral weten!