fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

De webshop tips van het eerste deel van 2015!

De webshop tips vinden jullie altijd leuke items! Vandaag zitten we alweer op de helft van 2015, wat gaat het snel he? Jullie hebben eerder gevraagd om lijstjes, dus bij deze de Oh yeah baby webshop tips van de eerste helft van 2015! Zie hier het overzicht, plus een collage van de beste en mooiste nieuwe items uit al deze shops! Enjoy!

1. CarlijnQ
Carlijns handgemaakte collectie van voornamelijk zwart-wit kleding en kinderkamer accessoires, geïnspireerd op de schattigste baby op Instagram: baby Doris.

2. Tiny Lovables
Melany is voor jou eigen Tiny Lovables altijd op zoek naar unieke en comfortabele merken baby- en kinderkleding gemaakt van de mooiste materialen plus de leukste accessoires in babyverzorging en interieur.

3. Suzie Q
Rosalie runt haar eigen ‘little girl crew’ van 3 mooie dochters en daarnaast ook nog deze te gekke online kids concept store, waarbij ze wereldwijd de mooiste labels selecteert van de hoogste kwaliteit met kids en het milieu als uitgangspunt.

4. En Las Nubes
Pamela houdt van stoere basics met een mooie, grafische print en verkoopt haar eigen kledinglijn, gecombineerd met de mooiste interieur accessoires in haar mooie webshop. Alles geïnspireerd door haar eigen zoontje Senna, waarmee ze helemaal in de wolken is.

5. Fish on the Moon
Anne en Maaike hebben opgeteld 3 kids en zoeken voor hun webshop All the best, from East to West! Alles wordt zo ingekocht dat de merken onderling te combineren zijn.

6. Little Wannahaves
De stoerste papa in kids-webshop-land is natuurlijk Jasper, die veel unieke merken naar Nederland haalt en nu ook live te bezoeken is in een pop-up conceptstore in de Utrechtse Zakkendragerssteeg!

7. River20Four
Jamaica zoekt voor jou wereldwijd de stoerste kinderkleding voor een betaalbare prijs! Ze is de trotse moeder van de knappe Logan River.

8. Ik ben zo mooi
Jacolien runt sinds 2010 deze succesvolle baby- en kids lifestyle shop en is trotse moeder van zoon Liam en dochter Chloë. Ze heeft een passie voor de laatste trends en nieuwtjes en deze vind je zeker in de shop terug.

9. Selected by James
Sanne, de mama van James is recentelijk in het diepe gesprongen en biedt het meest unieke en bijzondere aan op het gebied van accessoires en speelgoed met een prachtig design, wat over 5 jaar nog mooi is.

10. Petit Puk
Annemarie maakt de mooiste vintage hobbelpaardjes en heeft daarnaast ook een mooie collectie aan kinderkleding, -schoentjes en accessoires.

11. Lovely Little One
Emmy speurde tijdens haar zwangerschap heel het internet af met als resultaat deze bijzondere webshop met de leukste spullen voor baby’s, kinderen en hun kamers.

12. Nummer 16
Gestart als babyspeciaalzaak en uitgegroeid naar 3 winkels plus een uitgebreide webshop met veel mooie en kwalitatieve merken.

webshop-tips-2015

1. ZZZZZZ bear pillow case – Suzie Q – €27,50
2. Pirates and Ponies tijger ketting – Fish on the Moon – €41,00
3. It’s like that tee – River20Four – €19,95
4. Mini wardrobe in wicked black – ikbenzomooi – €89,95
5. Play hard Nor-Folk tee – Little Wannahaves – €24,95
6. Lucky no 7 ‘I spy’ tee – Tiny Lovables – €24,95
7. Rock & Pebble aankleed poppetjes – Selected by James – €21,50
8. Oh la la tee – En Las Nubes – €26,95
9. Z8 boxpak met kruizen – Nummer16 – €19,16
10. Noodoll Ricepappa – Lovely Little One – €18,95
11. Vintage hobbelpaard – Petit Puk – €109,95
12. Short birds wit – CarlijnQ – €22,95