fbpx
Menu

Yes papa’s en mama’s, het is bijna weer zover dat je je liefde weer mag gaan verrassen (in welke mate dat dan ook verrassen is, als de datum al vaststaat, maar goed..)! Ik kwam laatst zoiets zoets tegen op internet (Famme), wat ik zo schattig vond! Het is een origineel kado, creatief en zelf te maken. Je moet er wel even voor gaan zitten, maar dat gaat je veel bonuspunten opleveren…. ūüėČ

Dit heb je nodig:

– 1 grote weckpot (te krijgen bij Hema, Xenos, Action, ik denk zelfs bij een grote AH)
– vierkante memoblaadjes in drie verschillende kleuren (Hema, Action, boekhandel)

Het idee:

Elke dag voor het komende jaar mag jouw liefde een briefje uit de pot halen. Zo laat je op elke dag zien hoe bijzonder diegene voor jou is. Elke kleur briefje staat voor een ander onderwerp:
РRoze -> waarom ik van je hou
РGroen -> quotes & songteksten
РGeel -> momenten & herinneringen

Ja, dit houdt inderdaad in dat je 365(!) briefjes moet gaan schrijven. Vandaar dat ik dit item RUIM van tevoren online zet. Om een beetje te helpen met mooie liefdes quotes: er is genoeg inspiratie te vinden op sites als Pinterest, gebruik de zoekfunctie en voilà! Persoonlijk zou ik niet zoals het voorbeeld de uitleg op de pot plakken, een beetje slordig. Ik zou het in een mooie kaart schrijven bijvoorbeeld, maar dat mag je zelf bepalen. Tip: hoe schattig zou het zijn om het allerlaatste briefje vast te maken aan een klein cadeautje, wat dan een ring blijkt te zijn? Pop the question! Hier kan je toch geen nee op zeggen? Fijne valentijn!

collage