fbpx
Menu
Ervaringen & Tips / Mama zijn

Terugblik en de top 3 blogposts van 2014

Oke, we zijn nog niet zolang bezig, maar wat hebben we veel positieve reacties gehad op de blog! En wat hebben we veel bezoekers gehad! Even wat feitjes voor de liefhebber!

Wist je dat…

…we 12 November 2014 officieel ‘live’ gingen?
…er vanaf die dag tot nu 30.000 webpagina’s bekeken zijn?
…meer dan 8.000 mensen de blog al bezocht hebben?
…we op social media in totaal door ruim 4.000 mensen gevolgd worden?

Dat is een super resultaat waar we erg trots op zijn! Ik heb gekeken naar de drie meest populaire blogposts van deze afgelopen periode. Here we go!

top-3-triple

1. Zwanger in Dubai

Jullie houden van persoonlijke verhalen, dus hier zal ik zeker mee doorgaan! Mochten jullie verzoekjes hebben, laat het mij gerust weten!

2. FRNKY’s Lifestyle

Mooie mode blijft een goed onderwerp en is altijd leuk om te ontdekken. Er staan nog zat mooie merken op de planning en in januari ga ik naar de beurs om nieuwe inspiratie op te doen! Ik kan jullie alvast verklappen dat er in het nieuwe jaar een te gekke win actie aankomt in samenwerking met Frankey’s! Whoehoe!

3. Play & Go

Jullie houden van handige en functionele items zoals deze Play & Go! Speelkleed en opbergzak in één, opruimen wordt niet makkelijker dan dit. Wie weet komt er hier ook wel een mooie win actie mee….? Hou ons in de gaten!

Bedankt voor jullie interesse en enthousiasme voor Oh yeah baby! Op naar het nieuwe jaar met veel leuke blogposts en mooie win acties! Mogen al jullie wensen uitkomen!

aee235e0087ebb43bb9d10c688059fe4.jpg