fbpx
Menu
Erop uit / Mama zijn / Vervoer

Stokke on the go: Haarlem hotspots

Otis zit twee dagen in de week op de opvang en van de overige dagen zijn vooral de middagen heilig. Dit is echt ons moment waarop we proberen iedere dag iets leuks te doen. Op regenachtige dagen kan dit knutselen, kleuren, stoeien of bouwen zijn (vaak ook alles tegelijk, aangezien de spanningsboog van mister funky face na 5 minuten wel weer toe is aan iets nieuws, maar so be it). Als het weer het toelaat dan gaan we zoveel mogelijk naar buiten! Naar de speeltuin, voetballen op het strand of naar de geitenboerderij in het Amsterdamse bos. Hoe meer meneer zijn ei kwijt kan hoe beter natuurlijk! Ook gaan we graag naar de stad en in deze blog laten we je graag onze hotspots in Haarlem zien! We pakten de Stokke Trailz en gingen op pad…

Met deze stoere en stabiele stroller met grote luchtbanden zijn het stoepje op en af gaan geen probleem! Handig, want ze zijn altijd wel ergens bezig op straat. De grote boodschappenmand is ideaal voor de spullen die je snel bij de hand moet hebben. In dit geval vooral drinken en gezonde snacks voor meneertje! De stroller is super wendbaar, wat natuurlijk ideaal is in winkels met smalle paadjes. Met één hand kom je overal gemakkelijk doorheen. Otis zit comfortabel en als een kleine prins wordt hij rondgereden en kan hij alles goed zien. In de Stokke Trailz gaat een middagje stad hem goed af!

Hotspot van Otis: Meneer Paprika

Meneer Paprika is echt het einde voor kinderen! Het is niet gewoon een café, waar je lekker koffie kunt drinken, ontbijten of lunchen (grotendeels biologisch), maar ook een mega grote speelgoedwinkel met te gekke merken! Hierin zitten ook wat bijzondere shop-in-shops, zoals Langkous met mooie kidsfashion en Toyboys met action figures. Het café is heerlijk voor kinderen, want centraal staat de 5 meter lange Thomas de trein tafel, waar ze zich goed kunnen vermaken, terwijl jij lekker een taartje eet of kunt bijkletsen. Ook is er een speelhoek met Lego, Kapla, blokken, strips, kleurboeken, noem maar op! Eens per maand komt er een kinderkapper langs en je kunt hier ook een kinderfeestje houden, compleet met activiteiten! De kinderen en spelen staan centraal bij Meneer Paprika, dus een echte aanrader!

Meneer Paprika | Koningstraat 19-21 | Haarlem | www.meneerpaprika.nl

Stokke-on-the-go-@-Meneer-Paprika

Hotspot van mama: Kloffie

Eigenaar Michel had deze droom al een tijdje, maar een jaar geleden werd het ook echt werkelijkheid: Kloffie, een allround fashion en lifestyle concept store! Zijn visie van hoe een favoriete winkel eruit moet zien: alleen de mooiste fashion items van kwalitatieve vaak Scandinavische merken, authentieke jeans met Japans oog voor detail, exclusieve sneakers die je niet overal tegenkomt en originele gadget & lifestyle items om je eigen stijl door te trekken naar je interieur. De winkel ziet er ook te gek uit met de stenen wand, mooie styling en de kicken paskamer met glazen vloer, waarbij je even schrikt als je naar binnen stapt… Top voor kinderen, die zijn daar wel even zoet ;-). Er hangt een lekker sfeertje, iedereen is welkom en je kunt zelfs private shopping sessies doen, waarbij zij kosteloos het eten verzorgen. Guess what? Ze vragen ook nog wat je wilt eten! Als dat geen service is? Zijn concept is niet onopgemerkt gebleven, want ze hebben de ‘Most Innovative Store Award 2015’ op hun naam staan! Dat verbaasd mij niets…

Kloffie | Kruisstraat 6 | Haarlem | www.kloffiehaarlem.nl

Stokke-on-the-go-@-Kloffie

Disclaimer: deze blogpost is met liefde gemaakt vanuit een samenwerking met Stokke, wat betekent dat ik hierdoor mijn kind biologisch voedsel kan voorschotelen (wat hij vervolgens toch niet opeet).