fbpx
Menu
Binkies & Bella's / Style

Winnen: NUNUNU – Collegién slofjes!

Otis is geen groot fan van sokken of schoenen. Bij schoenen is het nog wat lastig, maar sokken trekt hij zelf uit. Ik snap het ook wel, want hij glijdt daar regelmatig mee uit op onze houten vloer.

Nu heeft één van onze favoriete merken, NUNUNU, de handen ineen geslagen met het merk van de toffe sloffen Collegién! Misschien ken je ze wel; de ideale combinatie tussen sokken en sloffen, namelijk een sok met een mega flexibele en luchtdoorlatende anti-slip zool! Je hebt ze in allerlei leuke printjes, maar NUNUNU heeft er een flinke dosis rock and roll aan toegevoegd! Nu zijn er namelijk twee Collegién varianten met de bekende NUNUNU sterren en een variant met doodskoppen!

Wij mogen deze week de variant met de doodskoppen weggeven! Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Like Oh yeah baby op Facebook (voor een extra winkans kun je ons ook volgen op Instagram).
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten in een reactie welke maat je graag zou willen winnen en waarom! Let op: de maten vallen dubbel, dus bijvoorbeeld 18-19, 20-21. Ook vallen ze een maat kleiner! De maten lopen van 18 tot en met 47, dus meedoen voor jezelf zou ook kunnen!

We maken de winnaar bekend op zondag 10 januari! Succes allemaal! We hebben een winnaar en dat is Marian Velzeboer! Gefeliciteerd! Stuur je mij je adres even door? Dan komen de slofjes zo snel mogelijk jouw kant op! claudia@ohyeahbaby.nl

collegien-slofjes-winnen