fbpx
Menu
Accessoires / Style / Zwemkleding

Schattige zonnehoedjes voor je baby!

We hebben al een aantal dagen gehad waarbij het leek alsof het al zomer was. Mijn auto gaf toen 17 graden aan en de zon scheen volop. Ik ben zo’n idioot die dan al direct denkt dat de winter voorbij is. Klaar voor de lente, geen ijs meer van mijn auto krabben en de winterjas ver weg in de berging stoppen. Helaas had ik het niet bij het juiste eind, maar ik heb door deze mooie dagen wél alvast schattige zonnehoedjes voor je baby gespot!

zonnehoedjes voor je baby

Bescherm je baby

Die kleine frummels zijn natuurlijk nog niets gewend met hun huidje. Smeren met factor 50 is dus altijd aan te raden. Als ik mijn kleine smurf zie knijpen met die oogjes, dan denk ik: een zonnehoedje is geen overbodige luxe. Zo kan ze lekker comfortabel de mooie en zonnige dagen tegemoet, met haar snoet in de schaduw. Vorig jaar smolt (leuke woordspeling 😉 ) ik al weg van de collectie van één van deze mooie merken en dit jaar is deze collectie weer om je vingers bij af te likken (zomer = ijsjes)! Benieuwd over welk merk ik het heb? En van welk ander merk je ook echt de zonnehoedjes moet zien?

zonnehoedjes voor je baby

Liewood zonnehoedjes voor je baby

Het merk Liewood natuurlijk! Misschien ken je het wel van hun te gekke doeken (hydrofiel en badcapes), beddengoed, bestek of knuffeltjes. Ze hebben ook een toffe lijn met zwemkleding, dus je kunt in één keer een toffe set scoren van een badpakje of stoere zwembroek, in combinatie met een matching zonnehoedje! Zo komt jouw frummel de mooie dagen wel door! Stippen, luipaard print (daar is hij weer!), panda’s, katjes en strepen. De kleuren die je tegen komt zijn stoer mosterd, navy en rusty rood-bruin, maar je hebt natuurlijk ook crème, soft pink en  grijs als iets rustigere kleuren. Zwembroekjes (met ruches, zo cute), zwemshorts, maar ook badpakjes, swimsuits  en (verantwoorde) bikini’s voor de kleintjes zitten in de collectie! Wist je dat de stof die ze voor de zwemkleding gebruiken UV werend is met factor 50? Top dus in combinatie met de zonnehoedjes en goed smeren!

zonnehoedjes voor je baby

Elodie Details zonnehoedjes voor je baby

Ook Elodie Details kennen jullie misschien wel en ik vind dat ze altijd mooie zachte kleuren en prints hebben, perfect voor de kleinsten! Ze hebben een tof model zonnehoedje voor onze babes en er is één model bij… Met oortjes! Dat vind ik dus zo schattig! In deze collectie zitten ook veel mooie decoratieve spullen voor op de kinderkamer. Ze hebben bijvoorbeeld te gekke speelmatten én bijzondere buggies. De heerlijke grote badcapes (met oortjes weer) zijn ook favoriet!

zonnehoedjes voor je baby

Zonnehoedjes voor je baby kopen

Oké, hartstikke leuk allemaal, maar nu moet je dus zelf gaan kiezen. Welke is nu het allerleukste? En welke past het beste bij de kleding die je in de kast van je mini hebt liggen? Ik vind de keuze niet zo gemakkelijk, dus ik ga nog eens even goed bekijken welke het gaat worden. Als ik naar buiten kijk, dan regent het pijpenstelen, dus er is niet direct haast bij. Waar je ze kunt kopen? Uiteraard vind je de complete collectie op de websites van Liewood en Elodie Details zelf. Ook vind je een deel van deze collecties bij shops als De Gele Flamingo. Ze zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende maten en de Liewood zonnehoedjes heb je vanaf €25,00 en de Elodie Details zonnehoedjes kosten ze €32,95.

Fijne zonnige dagen allemaal!

zonnehoedjes voor je baby