fbpx
Menu

De dag van de liefde komt er weer aan: Valentijn! Ben je verliefd? Verloofd? Getrouwd? Als je deze blog volgt is het vast één van deze drie (ja, als single ouder telt verliefd op je kind ook). Als je met je hoofd in de wolken bent van iemand, dan wil je diegene natuurlijk op een speciale manier verrassen. Dan heb ik een leuk idee voor je! Een symbolisch kado, waar je ook nog echt iets aan hebt… Of het nu voor je kindje is of voor je grote (in formaat) liefde.

Met je hoofd in de…
Heb je eerder deze week de blog gezien over het wolkje van A Little Lovely Company? Was die niet enig? Deze week zijn we helemaal in de Valentijn sfeer en in samenwerking met onze vrienden van Little Wannahaves kun je kans maken om een klein wolkenlampje te winnen! Sterker nog, je maakt dubbel kans, want we mogen er zelfs TWEE weggeven! Yes!

Wat moet je doen om kans te maken?

1. Like Little Wannahaves en Oh yeah baby op Facebook (tsss, je volgt ons beide natuurlijk ALLANG).
2. Like het bericht van deze winactie.
3. Tag in een reactie de persoon waarvan jij met je hoofd in de wolken bent.

Wacht niet te lang… Op zondag 14 februari (hoe kan het ook anders), maken we de winnaars bekend! Succes allemaal! Lieve dames en heren, de winnaars zijn bekend! Dat zijn Leentje Vonk en Sharon Bril! Gefeliciteerd dames! Willen jullie mij een mailtje sturen met jullie adres en de keuze tussen wit of blauw, dan komen de wolkjes komende week jullie kant op geblazen! claudia@ohyeahbaby.nl

wolkenlampje-winnen