fbpx
Menu
Geboortekaartjes / Thuis zijn

De populairste inspiratie blogs van 2015

Inspiratie; een leuke en brede categorie waar van alles in voorbij komt! Niet alleen interieur voor de kinderkamer of speelhoek, maar ook webshop tips, originele geboortekaartjes en af en toe een hele speciale winkel… Dit waren de populairste inspiratie blogs van 2015!

1.De originele en prachtige geboortekaartjes van The Birds and the Bees

Ik blijf ze fantastisch vinden! Origineel, strak, stijlvol, subtiel, in mijn ogen te gekke geboortekaartjes! Je zou er bijna nog een baby van willen (als je een baby-daddy had dan he, in mijn geval). Als ik dan toch aan het dromen ben, dan hoop ik op een meisje, zodat ik het kaartje met de stippen kan kiezen. 😉

the-birds-and-the-bees-geboortekaartje

2. Knoop kussen van My Little Echo

Super mooi, in veel kleuren beschikbaar én nu is er ook in Nederland een variant beschikbaar, dus we hoeven niet meer all the way to Australia! Online zijn ze bij CozyKidz ook in 16 kleuren beschikbaar voor slechts €39,90! Check it out!

knoop-kussen

3. Handgebreide mooie dekens van Yarning Made

De Nederlandse Sandra emigreerde naar Canada en tijdens de zwangerschap van haar derde dochter besloot ze haar brei-hobby om te zetten in een bedrijf. Sindsdien breit ze non-stop ;-). Prachtige, zachte dekens die met de hand gemaakt zijn!

yarning-made

4. Snoepwinkel inspiratie: The Candy Room

Wow, wat een mooie snoepwinkel! Strak, grafisch, inspirerend en perfect om alle gekleurde snoepjes uit te stallen! Als deze winkel niet tot de verbeelding spreekt, dan weet ik het ook niet meer! Mooi voor kinderen én hun ouders!

candy-room

5. Webshop tip: Carlijn Q

Als er eentje als een raket is gegaan dit jaar dan is het Carlijn Q wel. Haar laatste collectie was geloof ik binnen 1,5 week uitverkocht! Holy Moses! Super stoere unisex styles voor funky kids! Haar accessoires zoals dekentjes, swaddles en posters zijn ook echt de moeite waard! Dit jaar komen er zelfs monochrome slaapzakjes aan heb ik gehoord in de wandelgangen…. ssstttt!

CarlijnQ-AW15-2