fbpx
Menu
Ervaringen & Tips / Mama zijn

Otis in zijn Nuna Rebl: een briljante autostoel!

Op het moment dat ik online voorbij zag komen dat MamaEnzo testmoeders en -baby’s zocht om de NUNA Rebl te testen dacht ik natuurlijk: JA, IK WIL! zoals waarschijnlijk vele anderen met mij. Hoe vaak geef je je niet ergens voor op en hoor je daar nooit meer wat van? Of ben ik daarin de enige… Ik was natuurlijk super verrast toen ik de e-mail kreeg dat Otis en ik geselecteerd waren! Whoop whoop! Waarom wij? Geen idee! Misschien medelijden?

Geen overbodige luxe
IMG_4404Mijn Otis is namelijk geen ‘makkelijk’ kind. Hij slaapt niet van 19:00-7:00 en ook niet van 21:00 – 5:00, hij laat zich niets aansmeren wat hij niet wil (zelfs niet door mij), hij overleefd soms dagen op een dieet van alleen krentenbollen of alleen zwarte bessen, hij schopt alsof zijn leven er vanaf hangt als hij in bad moet en hij heeft een volume waar de plaatselijke brandweer een puntje aan kan zuigen. Nu jullie weer! Daarnaast lig ik dan wel weer heerlijk in een deuk om zijn grapjes, pakt hij iedereen in met zijn grote bruine kijkers, komt hij meerdere keren per dag lekker met mij knuffelen en heeft hij het balgevoel van de nieuwe Messi als ik zijn vader mag geloven. Een flexibele autostoel is dus geen overbodige luxe, als je regelmatig met toch wel wat duw en sjorwerk je kind in een zitje moet snoeren terwijl hij dat niet wil, het op een brullen zet, de buren voor de ramen staan om te kijken of er iemand mishandeld wordt en jij met een meter zweet op je rug nerveus die schuifjes in elkaar probeert te klikken…. ZUCHT! Adem in, adem uit…

Showtime!
Laatst hebben we de super mooie NUNA Rebl opgehaald en kregen we een levendige presentatie van deze nieuwe autostoel én de andere producten uit de NUNA collectie. Ik vond het al een mooi merk, maar nu ben ik helemaal om! Mooi design, intuitief in gebruik en praktisch! Een beetje de Apple onder de baby- en kinderproducten. Ik heb het volgende op mijn wensenlijstje ook al gespot: de buggy PEPP, die je bijna met je pink in en uitklapt tot een postpakketje en super licht en wendbaar is. De huidige status is dat het stoeltje in de auto staat en ik de belangrijkste knoppen gevonden heb: de slider voor de 7 verschillende zit- en ligstanden, de draaiknop om het stoeltje 360 graden te kunnen draaien zodat je kindje langer achterwaards vervoerd kan worden, wat dus veel veiliger is en als derde de knop om de gordels te stellen! Ready, set en gaan met die Rebl! To be continued…

Nuna-Rebl-voordelen

Disclaimer: deze blogpost is met liefde gemaakt vanuit een samenwerking met Nuna, wat betekent dat ik hierdoor mijn kind biologisch voedsel kan voorschotelen (wat hij vervolgens toch niet opeet).