fbpx
Menu
Ervaringen & Tips / Mama zijn

Otis goede voornemen

Mijn kleine allerliefste, ik vind je de leukste op aarde. Je bent altijd zo vrolijk en hebt een fantastische lach waarmee je iedereen inpakt! Je bent super sociaal en zoekt liever de interactie op dan dat je met je speelgoed speelt. Ook ben je een bijdehandje, die zeker van zich laat horen als het hem niet zint. Je maakt grapjes en bent super trots als iets jou iets nieuws gelukt is. Je bent erg actief en zit nooit stil, dus ik moet je altijd in de gaten houden. Ondanks je wat lastige start ben je een positief en enthousiast aapie.. Je bent mijn gezonde blije spookie en ik zou met niemand willen ruilen.

Je bent nog te klein voor goede voornemens, maar gelukkig heb je een moeder die ze met alle liefde voor jou maakt. Ik zal echt niet teveel vragen, maar beloof je dat je heel erg je best gaat doen? Oké, hier gaan we…

Liefste Otis, mama heeft vannacht 3:45 geslapen en dat is eerder standaard dan uitzondering. Hoe treurig dat op zich al is, vind ik het vooral zielig voor jou. Jij wil ook heel graag slapen, maar het lukt je niet om weer in slaap te vallen, je bent te onrustig daarvoor. Elke nacht lig je uren wakker te draaikonten en te huilen en daar breekt mijn hart van. Moeders willen het allerbeste voor hun kindjes, maar op de ene of andere manier is het ons nog niet gelukt. Zullen we er in dit nieuwe jaar alles aan doen samen om te zorgen dat dit lukt? Hieronder een bestaand gedichtje over jou en mij. Dikke kus van mama.

Otis-gedicht