fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

Oh yeah winnen: GrachtenPracht tegoed van €75!

Is bij jullie de kinderkamer nog nét niet helemaal af? Wil je bijvoorbeeld op een muur een tof behang hebben, zoek je leuke accessoires, of heb je een kaal plekje wat je mooi zou kunnen opvullen met een gave muursticker? Let dan even goed op!

GrachtenPracht is een mooie webshop waar je veel uiteenlopende items kunt vinden voor de kinderkamer! Of dit nu origineel behang is, leuke lampen, muurstickers met dieren, wordbanners, opbergers, je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken!

We hebben deze week dan ook een heeeeele mooie prijs voor jullie! De winnaar van deze week mag spullen voor op de kinderkamer uitzoeken bij GrachtenPracht ter waarde van €75,00! Daar kun je dus 4 ice cream lights voor kopen of 4 lightboxen. Met de letter lights kun je een naam van 5 letters maken, of je kiest de gave groeimeter als muursticker. Je kunt het ook besteden aan behang, nesting dolls, wordbanners, photoblocks, muurstickers….aaaaahhhh wat moet je kiezen? Denk ook alvast aan de aankomende feestdagen! Handig om alvast een berg kado’s in huis te hebben. Hoe doe je mee?

  1. Like GrachtenPracht en Oh Yeah Baby op Facebook.
  2. Like het Facebook bericht van deze winactie.
  3. Ga naar de GrachtenPracht website en laat ons weten waar je het tegoed aan zou besteden! Dat kun je doen op de blog of als reactie op Facebook.

Neem gerust je tijd, maar niet te lang! Zondag 25 oktober gaan we namelijk een winnaar bekend maken… Shop ze! Ppssstttt…. wist je trouwens dat ze ook een fysieke winkel hebben in Schoonhoven?

De winnaar is….. Charlotte Rinzema-Sondaar! Gefeliciteerd met je mooie prijs! Mail je mij even, dan breng ik je in contact met GrachtenPracht! claudia@ohyeahbaby.nl

grachtenpracht

Disclaimer: deze blogpost is met liefde gemaakt vanuit een samenwerking met GrachtenPracht, wat betekent dat ik hierdoor mijn kind biologisch voedsel kan voorschotelen (wat hij vervolgens toch niet opeet).