fbpx
Menu
Interieur accessoires / Posters / Thuis zijn

Mapiful: poster van jouw bijzondere plek!

Op instagram kwam ik iets tofs tegen! Mapiful: mooie strakke posters, aan te passen aan verschillende ontwerpen, waarbij je deze customized kunt laten printen van jouw favoriete plek! Misschien de plek waar jullie getrouwd zijn, de plaats waar je kindje geboren is of de plek waar jij je grote liefde hebt leren kennen. Het kan allemaal!

Mapiful: jouw bijzondere plek vastleggen

Het lijkt op een mooie versie van google maps en werkt heel simpel. Op de eerste pagina tik je de stad of het land in en rechts komt gelijk de preview in beeld. Op de tweede pagina kun je handmatig de teksten aanpassen en vervolgens heb je de mogelijkheid om het ontwerp van je poster aan te passen naar verschillende stijlen. Voor $60,00 (ongeveer €54,00) heb je een poster van 50 cm x 70 cm en wereldwijd worden de posters gratis verzonden. Hoe cool is dat? I like it! Je kunt de posters maken op de Mapiful website.

Poster inspiratie

Op zoek naar andere mooie posters? Check dan de blog! Grafomap is ook een toffe suggestie om een bijzondere plek vast te leggen en te personaliseren!

mapiful