fbpx
Menu

Het kinderhuidje is erg kwetsbaar en we realiseren ons soms niet dat er in de standaard producten vaak bestanddelen zitten zoals bijvoorbeeld parfum, chemische conserveringsmiddelen en allergene geurstoffen. Hier hoeft niet elke baby op te reageren, maar hier kunnen ze wel een geïrriteerde huid van krijgen. De chemicaliën worden bij het insmeren door de huid opgenomen, waar niet iedereen op zit te wachten.

naïf babycare Jochem Hes en Sjoerd Trompetter ondekten tegelijkertijd dat ze vader zouden worden! Onwijs leuk en er ging ook een totaal nieuwe wereld voor hen open waarin zij zich begonnen te verdiepen. Het verbaasde ze dat de kwaliteit niet het belangrijkste was op het gebied van huidverzorging en daar wilde ze wat aan doen! Beide stopten met hun baan en schakelenden Elian Brenninkmeijer in, dermatoloog in het AMC in Amsterdam en moeder van twee dochters. In samenwerking met een laboratorium in Zwitserland ontwikkelden ze een lijn met de beste natuurlijke ingrediënten voor de kwetsbare babyhuid.

Naïf babycare was geboren! De naam spreekt voor zich: alle kinderen zijn van nature naïf, onbevangen en eerlijk. Daarom willen we ze alleen het beste geven, met natuurlijke ingrediënten en milde bestanddelen. De lijn bestaat nu uit zeven producten, van heerlijke shampoo tot verschillende oliën en crèmes en dit jaar komt er een zonnebrand crème aan! Alle producten zijn verkrijgbaar in diverse webshops en op hun eigen site. Smeren en badderen maar!

Naïf-babycare