fbpx
Menu
Mama zijn / Verzorging

Musthave slaapzakken voor je kleine

Ben je zwanger of heb je een baby? Opgelet! Deze slaapzakken zijn een echte musthave en toveren een lach op je gezicht!

Slaapzakken

Je baby leg je natuurlijk heerlijk in een slaapzakje op bed om te slapen. Of te rusten, net waar jouw exemplaar goed in is. Wakker blijven is ook een optie, maar laten we dat bewaren voor een andere blog ;-)! Een slaapzak is lekker comfortabel en geeft je baby het gevoel van geborgenheid, wat ze kennen van hun tijd in jouw buik.

musthave-slaapzakken-2

Keuzes keuzes

Wat dacht je van een ‘meten is weten’ slaapzak, waarin je kleine heerlijk ligt te knorren in een meetlat? Ben je zelf een creatieveling, dan kies je wellicht liever voor de slaapzak met verfspetters voor je mini Jackson Pollock. Je kunt je baby ook omtoveren tot zeemeermin met een blauwe, groene of roze staart. Ben je net zo nachtblind als ik, dan is de slaapzak met glow in the dark print van het sterrenstelsel wellicht handig, dan kun je in ieder geval de baby vinden. Je kunt ook kiezen voor flamingo’s, een pinguïn of beer, een haai of krokodil. Dan heb je natuurlijk ook nog de slaapzak met de bloesemboom en de grafische driehoek print. Kan jij een keuze maken?

musthave-slaapzakken-5

Biologisch katoen

Alle musthave slaapzakken zijn van biologisch katoen en zijn van het Canadese merk Electrik Kidz. De dunne stof is heerlijk zacht en van een goede kwaliteit. Ze zijn ook nog eens erg praktisch, want aan de mouwuiteinden kun je een flap over de handjes vouwen. Zo kunnen ze zichzelf niet krabben. De onderkant kun je openmaken, zodat de baby zo warm en comfortabel mogelijk blijft tijdens het verschonen van de luier.

musthave-slaapzakken-3

Kadotip

Deze bestsellers zijn enorm populair en dat is natuurlijk geen verrassing! Ze zijn praktisch, van een mooi materiaal en super cute! Ze hebben ook een leuk prijsje, namelijk €39,95. Een leuk én praktisch kado voor de decembermaand (als je daar al over aan het nadenken was). Als kraamkado is dit natuurlijk ook een knaller.

De musthave slaapzakken zijn voor €39,95 te koop bij de Nederlandse webshop Minis Only voor de leeftijd van 0 tot 6 maanden. Heb je zelf een webshop en wil je deze bestsellers graag verkopen? Neem dan snel contact op met Kids Fashion Trade.