fbpx
Menu
Schoenen / Style

Mini Rodini en Adidas aan je hippe voetjes!

Voor de mensen die gek zijn op sneakers: Ik heb wat moois voor je. Voor de mensen die gek zijn op stylish kinderkleding: Voor jullie heb ik ook wat moois. Mini Rodini en Adidas in de mix!

Sneaker fetish

Als oud Nike-werknemer op het hoofdkantoor, kan het natuurlijk niet anders dan dat ik ook een sneaker fetish had. Uiteraard kocht ik in die tijd, laten we het netjes zeggen, ‘zeer regelmatig’ nieuwe sneakers. Sommige weken kocht ik niets, maar er waren ook weken bij dat ik 2 of soms wel drie paar kocht. Deze fetish heb ik inmiddels, na bijna 8 jaar losweken, weer onder controle. Een deel van mijn collectie is inmiddels verkocht en ik heb er een aantal gehouden, omdat ik er echt geen afstand van kan doen.

Kids sneakers

Sneakertjes in het klein zijn natuurlijk helemaal fantastisch. Alles is in het klein natuurlijk leuker. Voor Otis koop ik ook graag sneakers. Zo leuk bij zo’n klein stoer jongetje! Daarnaast hebben sneakers een goed voetbed, goede ondersteuning en zitten ze super comfortabel!

Mini Rodini en Adidas sneakers

Dit bijzondere paar kwam ik tegen en vond ik super stoer! Dit is een samenwerking tussen het merk Mini Rodini en Adidas. Als je Adidas een beetje kent, dan ken je zeker de iconische Stan Smith schoen. Het lage, strakke en cleane model met de veter. Dit model is in de mixer gegooid met het Zweedse Mini Rodini. Een merk wat bekend staat om zijn te gekke grafische kinderprints en hun gelimiteerde collecties in samenwerking met andere merken. Deze stoere sneaker is er ook zo één en dus limited edition!

Gelimiteerde oplage

De sneaker is het Stan Smith model in een knit uitvoering. Gerecycelde garens zijn de basis van dit fijne breisel en Mini Rodini komt terug in het sportieve tennis konijn op het label en in de voering. De overige artikelen uit deze collectie met de konijnen print, zoals een jasje en broek waren super snel uitverkocht. Deze sneakers kun je nog wel bemachtigen op de Adidas site, maar dan moet je wel snel zijn!

De Mini Rodini en Adidas sneakers zijn verkrijgbaar vanaf maat 19 tot en met maat 27 en kosten €79,95 in de Adidas webshop.