fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

Lilipinso vloerkleden: origineel!

Een leuk vloerkleed op de kinderkamer of in de speelhoek creëert warmte en zorgt in sommige gevallen ook voor een extra speelmogelijkheid. De Lilipinso vloerkleden hebben een originele vormgeving, zijn een tikkeltje artistiek en ik vind ze te gek!

Lili-who?
Het Franse Lilipinso maakt alles om het kinderinterieur tot in de puntjes te verzorgen. Voor de verschillende collecties werken ze samen met een roedel aan kunstenaars, dus iedere lijn heeft een andere uitstraling. Ondanks dat is alles fris en speels en blijft de collectie één geheel. Behang, muurstickers, posters, wandhaken en natuurlijk de mooie vloerkleden maken een interieur helemaal af.

Variatie
De Lilipinso vloerkleden zijn er in verschillende vormen, zoals wolken, huizen, tekstwolken met ‘hello’ of ‘love’ en zelfs een stoere monochrome hinkelbaan! Ook is er een ‘Hello, hi, hola’-kleed, waarbij je in één woord de halve wereld overgaat. Qua kleuren en print zijn er ook diverse variaties die binnen verschillende stijlen passen.

Het kleinste kleed is nog vrij groot met 65 cm x 95 cm en ze zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Gras onder je voeten vanaf €49,50. Welke is jouw favoriet?

lilipinso-vloerkleden