fbpx
Menu
Ervaringen & Tips / Mama zijn / Voor mama

Korting voor de ‘Oh yeah baby’ mama’s bij Zalando!

3704f170ee1d5e7d1ce696243c624beaLieve mama’s, zijn jullie allemaal heerlijk verwend met ontbijtjes, gedichtjes en de leukste knutsels? Dat die kleintjes zo hun best doen en iets moois gemaakt hebben blijft toch het allermooiste kado! Ook ik kreeg een heel lief gedichtje en een ‘zelf’ geknutselde kop en schotel, versiert door mijn kleine baasje. Die krijgt een mooie plek op het prikbord en later in het plakboek!

Gister ben ik stiekem ook al een beetje verwend! Mijn huidige beste vriend, oftewel de jongen van de TNT stond weer eens met een blij hoofd voor de achterdeur met een grote doos van Zalando! Huh, nee ik had niets besteld… In de doos zat een superleuk luxe ontbijtpakket voor moederdag, inclusief brief waarom ze moeders zo bijzonder vinden. Het klopte allemaal, we cijferen onszelf weg om onze kinderen gelukkig te maken en we zouden met niemand willen ruilen, ondanks dat het soms best zwaar kan zijn. Die heerlijke kwijlbekkies, die stralende schaterlach en een stevige knuffel van je kind zijn onbetaalbaar.

Het mooie is: ze zijn ook jullie niet vergeten! Er is een speciale kortingsactie waarbij je €10 korting krijgt op je bestelling! Mooi meegenomen toch? Via de link vind je de kortingscode, dus mocht je iets op het oog hebben, dan is nu je kans.

Een hele fijne moederdag allemaal!

Screen Shot 2015-05-10 at 11.23.48