fbpx
Menu
Kind zijn / Poppen - Knuffels

Konijn knuffel in Scandinavische stijl

Deze konijn knuffel heb je vast eerder voorbij zien komen. Misschien op Instagram of Pinterest want dit icoon siert veel stijlvol ingerichte kinderkamers! Stylisten krijgen er ook geen genoeg van en dat snap ik best wel.

Wie, wat, waar?

Soms zie je mooie producten voorbij komen online en heb je geen idee waar het vandaan komt, van welk merk het is of waar je het kunt kopen. Ik help je natuurlijk graag! Deze konijntjes zijn zo super cute en ken ik al een behoorlijke tijd, dat nu toch echt het moment was om ze op de blog te laten zien. Altijd al nieuwsgierig geweest waar je dit konijn kunt vinden? Lees dan even verder…

Miniroom

Ze zijn van Miniroom. Een Zweeds merk, waar je de kenmerkende Scandinavische stijl ook goed in ziet terug komen. Ze specialiseren zich in kinderkamer interieur met behang, lampen, kinderbedden, speelgoed, knuffels en dekbedovertrekken. In hun eigen webshop hebben ze veel internationale merken, waaronder ook enkele Nederlandse pareltjes, maar deze konijn knuffels komen uit eigen koker!

Konijn knuffel

Ze noemen hem zelf de rabbit doll of Kanindocka en het is natuurlijk een kindje met konijnen oortjes op. Daar in Zweden houden ze blijkbaar ook van een verkleed partijtje! Ze zijn verkrijgbaar in meisjes variant, compleet met een jurkje aan met een stukje kant en een zakje. Ook is er een jongetje beschikbaar, gekleed in een onesie met knoopjes voorop. Wit, grijs, roze, geel of paars, jij mag kiezen welke je het mooiste vind. De lieve snoetjes zijn bij ieder konijntje hetzelfde, dus het gaat echt om de outfit. Ik vind het altijd zo schattig als die kleintjes zo’n knuffel aan hun oor meeslepen…

Deze super schattige Kanindocka pop, rabbit doll of konijn knuffel is verkrijgbaar in de verschillende kleuren bij de Nederlandse webshop Little Wannahaves voor €34,50. De mini variant heb je al voor €12,95. Een schattig kraamkado om jaren mee te knuffelen, vind je niet?