fbpx
Menu
Decoratie / Interieur accessoires / Thuis zijn

Knoop kussen voor een fijn prijsje!

Precies een jaar geleden schreef ik over de knoop kussens van My Little Echo. Ik had ze toen nog niet eerder gezien in Nederland. Naast het feit dat ze all the way from Australia moesten komen, waren ze met hun €65,00 nu ook niet bepaald goedkoop…

CozyKidz
Inmiddels is er een goed alternatief hierop gekomen van Nederlandse bodem. De interieur experts van CozyKidz hebben een knoop kussen uitgebracht onder hun eigen merk, in heel veel verschillende kleuren én ook nog een stuk betaalbaarder! Er zijn maar liefst 21 verschillende kleuren beschikbaar, dus daar moet zeker iets tussen zitten wat past binnen de stijl van de kinderkamer. Als je hem liever bij jezelf op de bank wilt zien, dan kan dat natuurlijk ook.

knoop-kussen-collage

Knoop erin
De kussens zijn handgemaakt van een zacht materiaal en ze zijn speels door de, op het oog, onmogelijke knoop die erin zit! Ze zijn 20-25 cm in diameter en zijn wasbaar op de hand. Door de knoop constructie is een wasmachine of droger geen aanrader, omdat dit de vorm zal aantasten.

De knoop kussens kosten €39,90 en zijn verkrijgbaar in de webshop van CozyKidz. De yellow en aqua zijn mijn favoriet! Welke zie je al bij jou thuis rondslingeren?

Screen Shot 2016-01-02 at 12.03.28