fbpx
Menu
Style / Tassen

Dezelfde outdoor rugtassen voor jou en je kind!

Natuurlijk ben ik stapelgek op mijn kind en vind ik het leuk als mensen zien dat wij bij elkaar horen. Omdat Otis en ik samen blondie en brownie zijn, kunnen we wel twinnen met deze te gekke outdoor rugtassen!

Roadtrippen

Mijn vriend en ik zijn beide freelancers dus zijn erg flexibel. Wij gaan dan ook wekelijks op pad of een dagje roadtrippen. Hiervoor slepen wij ons eerlijk gezegd suf. Er wordt ontzettend veel eten meegenomen voor onderweg (yep, we love food, Otis iets minder overigens) en soms wordt er zelfs eerst warm gekookt wat we meenemen om ergens onderweg op te eten tijdens een picknick.

Een goede rugtas is een must!

Een goede rugtas is dus echt een must, want hoe leuk schoudertassen ook zijn… Als je de natuur ingaat dan is het niet echt praktisch. Dan wil je gewoon je handen vrijhebben, helemaal met een kind erbij. Ik kwam deze stoere beauties tegen bij De Kleine Zebra en ze zijn er ook nog voor jou én voor je kleine!

Twinnen met dezelfde outdoor rugtassen

Als je er graag op uit gaat, dan zijn deze rugtassen te gek. Ze zijn stoer, mooi én functioneel! Uiteraard voor jou én voor je kleintje. Het materiaal is stevig canvas met imitatie leren accessoires. De kleuren combinatie vind ik super tof en leuk matching, zonder dat het exact dezelfde is. De tas is voorzien van stevige schouderbanden, inclusief sluiting van voren, wat scheelt aan gewicht op je rug. Er zitten diverse vakken in, wat natuurlijk super handig is.

Lässig

Deze stoere outdoor rugtassen zijn afkomstig van het Duitse Lässig, die innovatieve en vrolijke producten ontwikkelen voor kinderen en hun ouders. Ze produceren milieuvriendelijk, werken veel met gerecyclede materialen en gebruiken geen chemische substanties. Ze maken producten voor mensen die alles uit het leven willen halen en die de natuur belangrijk vinden.

Waar koop je deze fancy outdoor rugtassen, zal je misschien denken? Ze zijn verkrijgbaar bij De Kleine Zebra voor €39,95 in het blauw, olijfgroen en grijs.