fbpx
Menu
Kleding / Style

Ook kleine rebels zijn klaar voor de winter met NUNUNU!

Ook al was het afgelopen weekend en zelfs maandag nog opeens een beetje zomer, we moeten ons toch echt voorbereiden op de herfst en winter. Dit doen we natuurlijk met warmere kleding! Wij zijn alvast klaar voor de winter met NUNUNU!

NUNUNU fan

Otis en mama zijn groot NUNUNU fan. Als je ooit iets van dit mooie merk in de kast hebt gehad, dan weet je waarom. Die eigen geur die ze in de kleding hebben verwerkt is echt heerlijk! Daarnaast zijn de collecties keer op keer weer sterk. De basics waar je niet zonder kunt, die blijven terugkomen in nieuwe wassingen en kleuren en worden aangevuld met nieuwe designs en prints. Ook dit seizoen is de collectie weer om van te smullen…

Klaar voor de winter met NUNUNU

Ik ben gek op de comfy en baggy stijl van NUNUNU en de zachte stoffen die ze hierbij gebruiken zijn heerlijk! De basics hebben een bijzondere pasvorm, waaraan je kunt zien dat ze precies weten wat ze doen! Naast de basiskleuren zwart, wit, grijs en een denim, die iedere collectie terug komen, hebben ze dit seizoen gekozen om hier een zachte poederroze aan toe te voegen en een dirty blue. De dirty blue is eigenlijk helemaal niet zo dirty en juist prachtig diep en fel blauw, geïnspireerd op de industriële werkkleding.

Kleine lettertjes

Deze winter komen er natuurlijk ook weer een aantal nieuwe prints voorbij, waaronder grote cijfers en steeds kleiner wordende lettertjes. Deze letters van groot naar klein zijn geïnspireerd op de bekende ogentest, waarbij natuurlijk een print met grote ogen ook niet mag ontbreken. Love it!

Onze NUNUNU favorieten

Uiteraard heb ik ook deze collectie weer een aantal favorieten… Om te beginnen ben ik gek op de oversized baggy pants. Deze heb ik inmiddels in de kast liggen en het blijft één van mijn favoriete broekjes voor Otis! De pasvorm is geweldig en de stof is ook heerlijk zacht en warm voor de komende winter. Ook de sweaters zijn te gek voor het najaar en we kunnen bijna niet kiezen tussen de number sweater, eyes sweater en de vision test sweater, maar kiezen toch voor de oogjes. Voor de meiden zijn de denim dress en de boxing dresses helemaal te gek!


Wist je dat ze ook babykleding hebben, beddengoed, pyama’s, sloffen en zwemkleding? Voor de ouders is er ook kleding, zwemkleding en sloffen… Oh yeah!!!

Nununu shop je in de NUNUNU webshop met gratis verzending bij besteding vanaf €75.

Meer najaarscollecties bekijken? Check dan de blog voor kindermode!