fbpx
Menu
Mama zijn / Mom life

Fotoshoot met Otis!

Iedereen maakt tegenwoordig foto’s met zijn mobiel en hoewel dat natuurlijk super makkelijk is, want deze heb je altijd bij de hand, gaan de foto’s wel een beetje verloren als je de telefoon leeghaalt omdat het geheugen vol is. Dat gebeurt mij dus zeker iedere twee weken en irriteert mij enorm, maar dat terzijde. Ik zet ze op de computer, maar daar komen ze in mapjes terecht. Mijn goede voornemen (dat kan het hele jaar door vind ik) is om een mooi fotoboek van Otis te maken! Zat foto’s, maar zijn eerste 1,5 jaar staat gewoon op de computer…. Shame on me!

Afgelopen zomer was daar de mogelijkheid om een mooie fotoshoot te doen, dus dat hebben we gedaan! Zelf heb ik ook een mooie camera, maar ik ben nu eenmaal geen professionele fotograaf. Het resultaat is dat ik nu super mooie foto’s van Otis heb, waar zijn karakter ook echt in naar voren komt: een nieuwsgierige en eigenwijze grappenmaker! Een super mooie herinnering en ik heb mij voorgenomen om eens in de zoveel tijd zo’n fotoshoot erin te houden. Zie hier het resultaat! De credits gaan naar Priscilla Kroezen, een top fotografe met oog voor detail! Op haar website zijn ook alle mogelijkheden te vinden, van zwangerschapsshoots tot newborn fotografie en van portretten tot gezinsfotografie. Houd ons goed in de gaten voor een leuke actie, waar ik voorlopig nog niets over ga verklappen….

shoot-otis-9

shoot-otis-8

shoot-otis-6+7

shoot-otis-5

shoot-otis-4

shoot-otis-3

Shoot-otis-2

shoot-Otis-1