fbpx
Menu

Iedereen kent Fiep Westendorp en haar prachtige illustraties! Ook denk ik dat iedereen in Nederland wel iets van Fiep in de kast heeft staan. Of dat nu Jip en Janneke is, Floddertje, Otje, Pim en Pom, Ibbeltje of Pluk van de Pettenflat! De kenmerkende tekeningen blijven generaties lang leuk en zijn in vele boeken verschenen. Een echt icoon van Nederlandse bodem! Wist je dat er nu ook Fiep muurstickers te krijgen zijn?

fiep muurstickers

Fiep muurstickers en speelgoed

Er is natuurlijk al zat van Fiep Westendorp gemaakt naast boeken. We kennen allemaal de HEMA, die Jip en Janneke met hun producten en speelgoed nóg meer tot leven bracht en wellicht ook de rode houten kraanwagen van Pluk, die gemaakt wordt door Maurice van Ikonic toys. Hiernaast maakt hij ook toffe houten knopjes puzzels voor de allerkleinsten. Maar nu heeft Kek Amsterdam een te gekke lijn aan Fiep muurstickers op de markt gebracht.

fiep muurstickers

Fiep op de muren van de kinderkamer

Zoals je misschien merkt ben ik groot Fiep fan en deze muurstickers vind ik dan ook helemaal te gek! Super leuk voor een stoere kinderkamer, maar ook voor een neutrale babykamer! Deze illustraties blijven heel erg lang leuk en zijn natuurlijk helemaal een hit als je kindje de tekeningen herkent uit de boekjes die jullie samen lezen.

fiep muurstickers

Dieren of karakters op de muur?

De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, van klein en subtiel, naar wat groter en wat opvallender. Leuke stickervellen met dieren kunnen altijd en kunnen heel erg leuk zijn naast een bureau of glurend over de rand van het bedje. Ook zijn er leuke karakters verkrijgbaar, zoals natuurlijk Pluk in zijn rode kraanwagen, maar ook vader Stampertje, die hangend over het balkon een aantal Stampertjes bungelend naar beneden vasthoud.

fiep muurstickers

Fiep muurstickers kopen

Welke jouw favoriet ook is, eigenlijk zijn ze natuurlijk allemaal leuk! De Fiep muurstickers zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Gras onder je voeten en vind je onder de mini, medium en XL muurstickers. Ze beginnen vanaf €12,95, dus voor een leuk prijsje creëer je een groots effect!