fbpx
Menu
Style / Twinning

Family sweater

Vind je het leuk om je hetzelfde te kleden als je kind of sterker nog, het hele gezin in dezelfde look te steken? Dat kan natuurlijk met diverse sneakers maar het kan ook met deze family sweater!

Sweater weather

Het blijft Nederland, dus dat betekent dat je altijd voorbereid moet zijn op een bui, fris windje of erger. Ook in de zomer draag ik regelmatig vesten en shawls, want ik heb een hekel aan kou. Liever trek ik iets uit dan dat ik te weinig kleding bij me heb. Een lekkere sweater is altijd goed en vaak heb je een favoriet exemplaar, waar je praktisch in zou kunnen wonen. Of ben ik daar de enige in?

Family sweater

Het merk Gray Label, opgericht door Emily Gray, heeft een sweater in de collectie opgenomen die voor het hele gezin verkrijgbaar is. De sweater is er in drie kleuren: grey melange, navy blauw en zwart. De sweaters zijn los of als family pack te bestellen, waarin een volwassenen en een kindermaat zit. Zo kun je als gezin heerlijk comfy voor de dag komen en op een chill zondag als het wat kouder wordt helemaal in stijl het bos in of naar het strand. Opvallen doet het zeker! Niemand zal eraan twijfelen of jullie bij elkaar horen!

Family sweater kid – €45,00
Family sweater adults – €75,00
Family pack sweater – €120,00 (1 adult, 1 kid)