fbpx
Menu
Schoenen / Style / Twinning

Dr. Martens voor het hele gezin!

Lekker met het hele gezin of met je kind een mini-me look. Wie wil dat nou niet? Zolang ze het nog tolereren zeg ik: grijp je kans! Naast het bekende en iconische Dr. Martens model, hebben ze de kindervariant en nu ook een baby versie! How cute!

Voor het hele gezin of een mini-me look

Liep je vroeger al op Dr. Martens of ben je wat later gezwicht voor deze stoere boots? Deze ieniemienie baby docs zijn natuurlijk helemaal om op te vreten. Zie jij je al gaan met het gezin? In alle maten hebben ze namelijk de iconische schoen te koop.

dr martens hele gezin

Dr. Martens babyschoentjes

De babyschoentjes hebben zachte leren zooltjes, dus ze zijn heerlijk comfortabel voor de kleine babyvoetjes. Ideaal voor in huis of onderweg, want doordat ze zo soepel zijn, kan er perfect op gekropen worden en in een later stadium kunnen er de eerste stapjes mee gezet worden.

These feet rock

Deze cute kleine musthaves zijn verkrijgbaar in het zwart en rood. Als je ze via de officiële Dr. Martens website besteld, dan worden ze gratis naar je verzonden. Voor €55,00 heb je een paar voor je baby, helemaal van leer. Erg veel stoerder gaat het niet worden ben ik bang ;-). Vanaf €75,00 heb je een paar voor je kleuter, vanaf €95,00 voor je junior (whatever that means) en voor jezelf ben je €150,00 lichter. Het is even een rib uit je lijf en dan maar hopen dat die kleine pootjes niet zo snel groeien (geintje!).

dr-martens-north-harper

Just like North and Harper ;-).
Pic North: Harpers Bazaar
Pic Harper: Dailyrecord.co.uk