fbpx
Menu
Binkies & Bella's / Style

Diapers and Milk rocken de monochrome trend!

De Parijse Leia Sfes heeft in twee jaar tijd een prachtig merk opgezet waar anderen jaloers op zullen zijn. Ze wordt namelijk over de hele wereld verkocht met haar key item: unisex, geprinte monochrome leggings van organisch katoen!

Diapers and Milk heeft een te gekke basiscollectie aan mooie en comfortabele leggings van organic cotton met de meest coole prints erop, alles in de monochrome look. Prints met marmer, papieren vliegtuigjes, strepen, pinguïns, grid, je kunt er van alles vinden. Haar timing kon met dit merk en de huidige trend natuurlijk niet beter… Ze zijn unisex, dus alle stoere binkies en bella’s kunnen deze leggings rocken!

Er is ook een samenwerking met het sneakermerk Vega, waarbij ze de classic klittenband sneaker hebben geupgrade met de Diapers and Milk marmer print! Moooooiiii!!! Als ouder kun je gewoon meedoen met jouw mini-me, want ze zijn ook in jouw maat verkrijgbaar met veters!

Nu vind ik leggings natuurlijk top, maar ik zou het heel erg tof vinden als ze binnenkort met harem broekjes zouden komen! Pretty please?

Diapers and Milk is online verkrijgbaar in hun eigen webshop, maar ook bij ons Nederlandse Orange Mayonnaise! Vanaf €29,00 heb je een toffe en originele legging die je niet vaak tegenkomt in Nederland!

Diapers-and-milk