fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Tips 4 kids: Otis top 5!

Hoi, mijn naam is Otis (1,5) en ik start met het nieuwe item: tips 4 kids. Hier kun je onze favoriete producten, shops, uitjes, vakantie en gerecht terugvinden.

Mijn mama heet Claudia (33) en is oprichter van Oh yeah baby en mijn vader Peter (39) is Business Director Mobile en woont in Dubai. Elke week ga ik 2 dagen naar de opvang.


1. Product tip:

Het Stokke Flexibath. We wonen niet in een grote villa, dus alles wat inklapbaar is en klein opgeborgen kan worden is top! Dit bad is daarnaast te gebruiken tot 4 jaar oud en doet nu ook regelmatig dienst als bootje (met wat verbeelding van Otis).

2. Shop tip:

HA! Waar niet?

Kleding: Zara in combinatie met de wat minder bekende merken. We zijn onder andere fan van NUNUNU, Small Rags en lekkere comfy harembroekjes.

Interieur: MeenyMiny en The Birds and the Bees hebben te gekke posters.

Speelgoed: Selected by James en PSikhouvanjou hebben mooi en verantwoord speelgoed.

3. Food tip:

Als het aan Otis ligt eet hij het liefste alleen maar knakworsten, frikandellen en gehaktballen, maar ik wil heeeeel graag dat hij gezond en gevarieerd eet. Mijn tactiek is dus de vitamines verstoppen. Ik maak bijvoorbeeld pasta met zelfgemaakte pastasaus:

5 tomaten
1 rode paprika
3 tenen geperste knoflook
volle hand basilicum

Alles in de blender tot een saus maken. Gehaktballetjes braden, 2 uien erbij fruiten en bakje champignons erdoor. Saus erbij, pasta koken en hatsee.

Ik probeer tegenwoordig ook gezonde shakes te maken waar groente en fruit in verstopt zit.

4. Tip voor uitjes:

Richting Schiphol fietsen om vliegtuigen te kijken, naar de geitenboerderij in het Amsterdamse bos of meeuwen vangen op het strand. Als ik maar lekker kan bewegen en rommelen buiten.

5. Vakantie tip:

We zijn nog niet samen op vakantie geweest. Nadat we in mei verhuisd zijn is er nu een beetje rust en regelmaat (voor zover mogelijk) in de tent en heeft Otis zijn draai gevonden. Daarom leek het mij niet verstandig om weer naar een andere plek te gaan en daar opnieuw te moeten wennen. Dan heb ik het nog niet over eten met publiek en totaal niet slapen, omdat meneer niet weet waar hij is. Volgend jaar is hij wat ouder en gaan we het avontuur aan samen.  
Tips-4-kids-otis-collage