fbpx
Menu
Style / Tassen

Back to school met een Kidzroom rugtas!

We moeten er weer aan geloven. Voor een deel van de kinderen in Nederland gaat school bijna weer beginnen en voor sommigen is het extra spannend want die mogen voor het eerst naar school! Wat heb je dan nodig: juist, een nieuwe rugtas!

Ik kwam deze leuke, stoere en comfortabele rugtassen tegen van Kidzroom. Een kwalitatieve collectie die naast de leuke vormgeving ook goed tegen een stootje kan! Brute brandweerwagens, grappige graafmachines, fleurige fruitjes, blije bootjes en giraffen op reis, voor ieder kind zit er iets leuks tussen. De rugtassen zijn verkrijgbaar in twee maten, van 1 tot 3 jaar en van 4 tot 6 jaar. Je hebt een groot vak, een kleiner voorvakje en aan de zijkanten handige netjes voor bijvoorbeeld een pakje drinken, waar in de realiteit waarschijnlijk stenen en slakken in verzameld worden (am I right?). Ideaal voor naar school, maar ook natuurlijk voor naar de opvang, uit logeren of op visite. Mijn Otis loopt trots met zijn rugtas met het ‘TUIG’ erop (oftewel vliegtuig) door het huis en verzameld er van alles in. Waar is die nieuwe tandenborstel toch en dat schaapje van zijn puzzel? Ik kijk maar gelijk in zijn rugtas, vaak is het mysterie dan alweer opgelost.

Deze leuke collectie Kidzroom rugtassen zijn vanaf €15,99 verkrijgbaar bij onze vrienden van de webshop Ik Ben Zo Mooi.

Vind je deze tassen leuk voor je eigen Binkie of Bella? Hou ons dan deze week goed in de gaten! (Verder zeg ik nix, dat begrijp je…)

Kidzroom-rugtas