fbpx
Menu
Kleding / Organic - Eco / Style

Met nOeser naar het Wilde Westen!

De afgelopen twee nOeser collecties zijn ook voorbij gekomen op de blog en deze zomercollectie verdient ook zeker een plaatsje! Dit keer reist nOeser naar het Wilde Westen!

noeser ss16

Once upon a time…
Perry the Puss doet een dutje tegen een cactus in zijn stoere boots, terwijl Kyra the Camel hem een nieuwsgierige blik toewerpt. Stoere boots, cactussen, Perry en Kyra staan centraal in dit thema ‘Once upon a time’. Ze zijn te vinden als grote print op een shirt of verwerkt in een all-over print op bijvoorbeeld een broekje of jumpsuit. Deze leuke prints worden afgewisseld met goede basics, alles in drie sterke kleurthema’s: groen, blauw en roze, wat gecombineerd wordt met grijs, antraciet en wit.

noeser-wilde-westen-a

Specials
Naast een leuke nieuwe outfit, die je kunt samenstellen vanuit de ruime keuze aan rompers, onesies, tops, broekjes en jurkjes, zijn er ook specials verkrijgbaar. De mutsjes en slabjes zagen we eerder ook terugkomen, maar nu kan je kleintje ook ’s nachts wegdromen met deze collectie in een toffe slaapzak!

noeser ss16

Nu ook schoentjes!
nOeser heeft sinds kort ook schoentjes toegevoegd, om de look helemaal compleet te maken. Deze zijn gemaakt met de hulp van een oude bekende: Yvonne van Tough Cookie Store! De mooie en handgemaakte leren booties kleuren perfect bij de collectie.

noeser-naar-het-wilde-westen-2

Be Nice
Wist je al dat nOeser zijn collecties produceert in Europa? Dat betekent eerlijke prijzen en goede condities voor de werknemers die deze mooie kleding maken. Doordat ze kiezen voor bio-katoen, zijn de stoffen vrij van giftige chemicaliën. Beter voor het milieu én de kindjes die het dragen!

De complete collectie is verkrijgbaar in de nOeser webshop vanaf €16,95 voor een short en €19,95 voor een t-shirt. De maatvoering loopt van maat 50 t/m 92 en vanaf de aankomende winter komen hier nog wat extra maten bij!