fbpx
Menu

De geboorte van je kind(eren) zijn de meest bijzondere en emotionele momenten uit je leven. Er wordt niet alleen een baby geboren, maar jullie worden ook papa en mama en beseffen je op dat moment nog totaal niet wat je te wachten staat of hoe het zal zijn. Het is zo waardevol om een hulpeloze kleine baby te zien opgroeien tot een mensje met een eigen karakter. Veel liefde, veel voldoening, soms best zwaar, maar ik zou het niet anders meer willen.

Om dit meest bijzondere moment uit je leven voor altijd te herinneren heeft The Birth Poster prachtige posters gemaakt, waarbij je een poster kunt customizen speciaal voor jouw kindje. Schaal 1:1 laat de werkelijke lengte van de baby zien en je kunt spelen met de vormgeving. Oh wat een super gave winactie hebben wij weer vandaag! We mogen namelijk een Birth Poster weggeven aan één van jullie! Hoe kun je meedoen?

  1. Like The Birth Poster en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Volg The Birth Poster en Oh yeah baby op Instagram voor een extra winkans.
  3. Like het bericht van deze winactie op Facebook en/of Instagram.
  4. Laat ons door middel van een foto jouw bijzondere herinnering aan de geboorte van jullie kindje zien. Hou het vooral netjes, maar er is altijd die ene bijzondere foto… De eerste foto van de kleine, het eerste plaatje van het gezin, de emoties,  alles mag! Zorg dat wij jouw deelname kunnen zien door de foto te plaatsen in een reactie op het Facebook bericht of een losse post op Instagram met de hashtag #birthposterplease!

Wij zijn benieuwd naar al jullie mooie momenten en bedankt dat jullie deze met ons willen delen! Morgen aan het einde van de dag maken we de winnaar bekend, dus wacht niet te lang!

Bedankt voor alle mooie en ontroerende foto’s die jullie met ons gedeeld hebben! Ze zijn stuk voor stuk prachtig! We hebben een winnaar en dat is geworden….Daphne Gereke! Gefeliciteerd met je prijs! Stuur mij even een mailtje en dan gaan we ervoor zorgen dat de gepersonaliseerde poster jouw kant op komt! claudia@ohyeahbaby.nl

The-birth-poster-collage