fbpx
Menu

Oh hemeltje, Flappie has entered the building…en hoe?! Zeg nu zelf, één blik op dit konijn xl formaat en je bent toch gelijk verkocht? Ik wel in ieder geval!

Cindysign
De ster van de show is het konijn Cinnie, ontstaan uit een gedicht wat een kersverse oma schreef voor haar eerste kleinkind vanaf de andere kant van de wereld. Cinnie werd groter en groter en tussen de vele producten was daar ook dit mooie konijn XL, wat officieel een vloerkussen genoemd wordt, maar wat je natuurlijk ook gezellig op de bank kunt zetten en mee kunt knuffelen. Hij is namelijk levensgroot, afhankelijk van je lengte ;-). Ik ben iets groter, maar als je 158 cm bent dan heb je in Cinnie je buddy, of moet ik zeggen bunnie, gevonden! Dit prachtige konijn heeft een voorkant van gewassen wol en een achterkant van jersey, beide in het antraciet. Gaat er wat drinken of een baby spuugje overheen? Geen probleem, want hij kan gewassen worden!

Musthave
Ik ben fan van deze cleane look. Simpel, herkenbaar, speels en een musthave voor design liefhebbers. Dit konijn XL vindt zelf wel een mooi plekje op een kinderkamer, in een speelhoek, of toch lekker in de woonkamer. Decoratief en super leuk voor kinderen!

Cinnie XL is verkrijgbaar bij de Belgische webshop De Gele Flamingo voor €133,00 en wordt gratis verzonden naar Nederland en binnen België.

konijn-xl-cindysign-2