fbpx
Menu
Interieur accessoires / Kraamkado / Posters / Thuis zijn

Win het perfecte kado: een maanstand poster!

Sommige mensen wil je een bijzonder kado geven. Een kado wat persoonlijk is. Wat ze herinnert aan een bijzondere gebeurtenis. Ik heb een super leuke winactie voor je, die het perfecte kado is voor een ander of jezelf: een maanstand poster!

Maanstand poster: het perfecte kado!

Een gepersonaliseerde poster die een bijzonder moment weergeeft. De geboorte van een kindje is natuurlijk prachtig om op deze manier vast te leggen, maar je kunt ook denken aan het trouwmoment of het moment dat jij en je grote liefde elkaar voor het eerst ontmoette. Het perfecte kado dus voor een dierbare vriendin, broer of zus, je partner of lekker voor jezelf!

My Lunar Phase

My Lunar Phase is het concept van ValĂ©rie en Emiel. Met hun gepersonaliseerde posters met de maanstand van een bijzonder moment, hebben ze een kado ontwikkelt wat erg dierbaar is. Je kiest naast het ‘moment supreme’ voor een lichte of een donkere poster. Bright Sky of Night Sky. Vervolgens kun je de naam of titel invoeren, de datum en de tijd en dan wordt de poster voor jou op maat gemaakt!

Win een maanstand poster!

Ben je zelf net vader of moeder geworden? Staat je bestie op knappen of is je zus of schoonzus de dagen aan het aftellen totdat er een nieuw wonder in het gezin komt? Dan is dit natuurlijk een prachtig kado! Zou jij deze graag zelf aan de muur hebben hangen of hier iemand mee willen verrassen? Doe dan mee met de winactie en wie weet ben jij deze keer de winnaar! Hoe kun je meedoen?

  1. Volg de Facebook pagina’s van My Lunar Phase en Oh yeah baby.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten waarom JIJ deze poster verdient hebt of waarom je hem iemand anders zo gunt. Wij zijn erg benieuwd naar jullie antwoorden!

Wacht niet te lang met meedoen, want komende zondag komt er een winnaar uit de bus. Ben jij dat deze keer? Heel veel succes allemaal! We hebben een winnaar en het is…. Sophie van Oostveen! Gefeliciteerd met je mooie prijs! Stuur je mij even een mailtje? Dan gaan we ervoor zorgen dat hij asap bij jou aan de muur hangt! claudia@ohyeahbaby.nl