fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

Webshop tip: Tiny Lovables

Ja hoor, hij is online gegaan afgelopen zondag! We zijn hier in Nederland weer een hele toffe webshop rijker met Tiny Lovables! Ze hebben te gekke originele baby- en kinderkleding van merken zoals Kukukid, Lucky nr.7 en Organic Zoo. Ook hebben ze Mockies voor aan de voetjes, Naïf babycare voor op het huidje, letter slingers van A Little Lovely Company voor op het kamertje en stoere knuffels van Moma en Noodoll om mee te spelen. We hebben in de wandelgangen gehoord dat er nog veel meer leuke merken aan komen zoals CarlijnQ, Donsje, Little Indians en Petitbo! Nice!

De van oorsprong Vietnamese Melany Pham heeft altijd een zwak gehad voor kinderen. Ze stuurde altijd al speelgoed en kleding naar het buitenland naar de kinderen die het nodig hebben. Toen ze in Vietnam was heeft ze veel armoede gezien en veel kindjes leven ook op straat. Het liefst wilde ze daar een huis oprichten waar al deze kindjes drie keer per dag een maaltijd konden krijgen, waar er activiteiten voor ze georganiseerd zouden worden en waar er kleding en speelgoed voor hen was. Helaas is dit vanuit Nederland niet haalbaar en nu zijn er tantes van Melany die deze droom op kleinere schaal waarmaken. Een mooi initiatief!

Als je uit een ondernemersgezin komt en kinderen je passie zijn, dan is een baby en kids webshop starten een iets logischere maar niet minder stoere en enge stap om te nemen! Super dat ze haar passie volgt en dit risico neemt om haar droom waar te maken. Keep up the good work! Oh ja! Tot en met 14 februari wordt je bestelling gratis verzonden en krijg je een mini product van Naïf babycare cadeau!

Zie hier mijn favoriete items om hebberig van te worden…

Tiny-Lovables-favourites

 1. Lucky nr. 7 Rebellious NO! tee – €24,95

2. Kukukid Tee white ship – €31,00

3. Organic zoo Good vibes – €26,00

4. Noodoll Ricetache – €18,95

5. Organic zoo Hell yeah – €26,00

6. Mockies suede stone – €42,95

7. Lucky nr. 7 Panda one piece – €34,95

8. Organic zoo Milk – €26,00

9. Kukukid Dress mint ship – €46,00

10. Lucky nr. 7 Wild pants – €29,95

11. Kukukid Hoody grey dino – €69,00

12. Moma camera toy – €16,00