fbpx
Menu

Het is weer zo ver…. Nog een webshop waar we hebberig van worden!! Uiteraard ben ik de beroerdste niet en deel ik dit met jullie! Ook al is het wat minder goed voor de portemonnaie…. Sssshhhtttt!
Suzie Q heeft niet alleen kleding, maar bied eigenlijk alles aan wat ze leuk vind! Of het nu een muziek soft toy is, een stoer shirtje, een lekkere warme deken of een tof kussensloop voor op de kinderkamer, voor allerlei stoere spullen ben je hier aan het goede adres!

Rosalie Voortman is de drijvende kracht achter Suzie Q en selecteert alleen de allerleukste producten, ook als dat betekend dat dit maar 1 item van een merk is. Het idee is dat de producten ook door broertjes en zusjes gebruikt kunnen worden, dus het assortiment is grotendeels unisex en van goede kwaliteit. Bijna alle labels die ze verkoopt maken hun items zelf met de hand, in gelimiteerde oplage en produceren ook nog milieuvriendelijk, dus je weet zeker dat je iets bijzonders in handen hebt. Ze biedt veel bijzondere exclusieve merken aan, die je niet in elke webshop tegen komt! I like that!! Kennen jullie bijvoorbeeld het humoristische Freddy Alphabet, het stoere Little Pop Studio en haar eigen Suzie Q Home Collection? Ze hebben ook een merk waar wij groot fan van zijn, en jullie volgens mij ook…. Our Little Lullaby!

Rosalie geniet met haar man en kinderen van de chaos wat het gezinsleven vaak met zich meebrengt. Naast hun drie gezonde dochters runnen ze samen ook nog een goedlopend bedrijf. Genoeg redenen om wat te vieren dus, wat resulteerde in SuzieQ! De webshop met een breed assortiment aan originele producten die je niet zomaar overal tegenkomt. Ik heb mijn favorieten op een rij gezet, zodat jullie een idee hebben van wat voor leuks er allemaal te vinden is! Enjoy!

Kunnen jullie een geheimpje bewaren? Later deze week is de ‘Oh yeah baby’ jarig en dat vieren we met een win actie uit deze te gekke webshop! Hieperdepiep hoera, als dat geen feest is!

suzie q favourites

1. Onesie to the moon and back – Little Urban Apparel – €20,00

2. Baggy dot pants – Our Little Lullaby – €24,00

3. Biscuit music box – Annabel Kern – €42,00

4. Je t’aime tee – Whistle and Flute – €30,00

5. Cloud monster tee – Freddy Alphabet – €29,00

6. Batman & Robin kussensloop – Little Pop Studio – €29,00

7. Kawaii sweater – Whistle and Flute – €33,00

8. Garcon cap – Hugo loves Tiki – €35,00 

9. Baggy arrow pants – Our Little Lullaby – €24,00

10. Knee socks clouds – Bebe de Pino – €14,95

11. Ananas sweater – Hugo loves Tiki – €39,00

12. Blanket you’re a gem with fake fur – Suzie Q Home Collection – €65,00

13. Lemon music box – Annabel Kern – €42,00

14. Blanket white cross with fake fur – Suzie Q Home Collection – €65,00

15. Raaaa dino tee – Freddy Alphabet – €29,00

16. Growth chart – Make History – €24,95