fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

MiniGuum: mooie en multifunctionele wieg!

Wiegjes, er zijn ontzettend veel keuzes en de ene is nog mooier (én duurder) dan de andere. Ga je voor een hangend exemplaar of ben je meer van de beide benen op de grond? Wil je iets wat langer meegaat of leen je een wieg van een bekende? Ik kwam een multifunctionele wieg tegen met een prachtig design!

Miniguum
Wat kun je er allemaal mee dan, zul je denken? Deze wieg is compact, dus kan prima naast jullie eigen bed de eerste periode. Daarnaast til je hem met één hand op en kun je hem met zijn wieltjes verplaatsen naar een andere plek in huis. Ideaal natuurlijk als iedereen in de woonkamer zit en je wilt de baby dichtbij hebben. Dit wiegje rol je gewoon door een deuropening heen. In de eerste periode kun je hem ook als box gebruiken, wat natuurlijk weer ruimte scheelt in huis. Laten we eerlijk zijn, over een beetje extra ruimte heb ik nog nooit iemand horen klagen… Nóg een belangrijke extra is het dubbele deksel wat erbij verkrijgbaar is! Zo kun je na de eerste periode de wieg afdekken en gebruiken als opslag voor bijvoorbeeld dekens en knuffels, maar je kunt hem afgedekt ook als tafeltje gebruiken. Doordat je het deksel altijd in twee delen kunt verwijderen, is het nooit zwaar en kun je gemakkelijk iets pakken als je erbij moet zijn. Ook kun je de bedbodem iets kantelen, wat geen zoden aan de dijk zet bij reflux, maar wat wel wat extra lucht geeft bij verkoudheid.

Praktisch
Overal lijkt aan gedacht! Ook het design is namelijk erg strak en mooi. De ovale vorm zorgt voor geborgenheid voor de baby en de baby kan tussen de spijlen door genoeg zien. De multifunctionele wieg loopt naar onder iets taps toe, waardoor hij erg compact is. Het bedje is 73 cm lang en 53 cm breed en is onder andere verkrijgbaar bij Babypark, vanaf €335,00. I know, niet goedkoop, wel praktisch en mooi. ;-).

multifunctionele-wieg-miniguum-barcelona