fbpx
Menu
Mama zijn / Voor mama

Oh yeah winnen: Proud MaMa ketting voor jou + vriendin!

Tijdens mijn zwangerschap was praktisch iedereen om mij heen ook zwanger. Ik begrijp daar niets van, het lijkt wel een fase zo’n babyboom. Ik heb het even voor jullie geteld (was zelf ook wel nieuwsgierig) en ik had om precies te zijn 12 zwangere vriendinnen! Heel erg leuk want je deelt super veel met ze en kunt veel overleggen tijdens de zwangerschap, maar ook als de kleintjes er eenmaal zijn. Ze groeien toch samen op en er zijn altijd tips voorhanden: ideaal!

Bij jullie is dit vast precies hetzelfde en daarom hebben wij vandaag een hele leuke winactie die je samen met je vriendin kunt winnen! Het is namelijk heel erg leuk om samen kwaaltjes en tips te delen, maar nog leuker om samen te winnen toch? Wij mogen van ProudMaMa namelijk TWEE prachtige kettingen weggeven, om precies te zijn de verzilverde Babybel Hart Deluxe! Whoop whoop!

Hoe maken jullie kans?

1. Like de Facebook pagina van Proud MaMa en Oh yeah baby.
2. Like het Facebook bericht van deze winactie.
3. Tag je zwangere ‘bff’ en laat ons weten waarom jullie samen deze kettingen moeten winnen!

Op zondag 12 juli maken we de winnaars bekend! Go ladies!

And the lucky winners are…… (tromgeroffel)……. Hanane Bennasser en Sara Omar! Gefeliciteerd girls! Mail mij even jullie adres, dan gaan ze komende week op de post! claudia@ohyeahbaby.nl

Proud-MaMa-sieraden