fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Oh yeah winnen: KinderFeets!

Hoera! We hebben weer wat te vieren! Vorige week was Otis jarig en nu mama! Hoe kunnen we dat nu beter vieren dan met een te gekke win actie voor jullie?!

Op het moment dat je kindje goed kan staan en lopen is een loopfietsje natuurlijk ideaal om te leren de balans te vinden! Het is heerlijk om mee te spelen en het voorjaar komt er weer aan, dus hopla naar buiten! Misschien wel met zo’n super stoere kinderfeets waar we het eerder deze week over gehad hebben! Waarom vonden we deze ook alweer zo bijzonder?

kinderfeets

Het fietsje is gemaakt van duurzaam hout, de banden kunnen nooit lek gaan en voor elke verkochte fiets wordt er een boom geplant! Het zadelhoedje kan gewoon in de was, het zadel is in hoogte verstelbaar en de positie ten opzichte van het stuur is ergonomisch perfect. Er zitten voetsteuntjes op zodat je heerlijk kunt cruisen in volle vaart en de verf heeft een krijtafwerking, waardoor je ze zelf kunt versieren. Hadden we al gezegd dat we hem heel erg mooi vonden? 🙂

In samenwerking met de onwijs leuke speelgoed webshop Spelmaterialen, mogen we namelijk een kinderfeets naar keuze weggeven! Hoe gaaf is dat! Je mag kiezen uit één van de vijf kleuren: blauw, oranje, rood, zwart of roze.

Hoe maak je kans op zo’n toffe fiets?

1. Like Spelmaterialen en Oh yeah baby op Facebook.

2. Like het Facebook bericht van deze actie.

3. Plaats in een reactie op de blog of op Facebook waarom we juist jou de feets moeten laten winnen.

Op zondag 1 maart maken we de winnaar bekend. Heel veel succes allemaal!

rij-fietsen