fbpx
Menu
Style / Tassen

Mijn zoektocht naar de perfecte rugtas!

Otis krijgt de leeftijd dat een rugtas handig zou zijn. Hij gaat nog lang niet naar school, maar wel twee dagen per week naar het schooltje. Zo noemen wij de opvang ;-). Ook is het handig als je op visite gaat of uit logeren. Je kan nét even wat meer meenemen. Ik ben dus al even op zoek naar leuke rugtassen, de ene is te groot, de ander uiteraard te klein, sommige te suf, andere te hysterisch. Ondanks alles is het mij gelukt en is mijn zoektocht ten einde: Houston, we’ve got ‘m!

Onze vrienden van Little Wannahaves hebben de super leuke tassen van Nobodinoz in hun assortiment. Dit is precies wat ik zoek! Het formaat is A4 en dat is wel het maximale formaat voor een kereltje van 80 centimeter (ik draag de tas, no worries). De mooie stevige stof met non-toxic print van gekke dieren in een super design maken het voor mij helemaal af! Weet je wat het mooie is? Deze past ook perfect bij de style van zijn nieuwe kamertje (daarover later meer). Welke vinden jullie het leukst? Otis krijgt de Smiling Thief (what else?)! Alle 6 de varianten zijn verkrijgbaar bij Little Wannahaves voor €32,95.

nobodinoz-rugzak-collage